ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.14

Με ακόμη 6 αποκαλυπτικά βίντεο απειλούν οι χρυσαυγίτες τους σαμαρικούς ομοϊδεάτες τους

Σε αντεπίθεση περνάει η Χρυσή Αυγή που προειδοποιεί για την ύπαρξη νέων βίντεο με νέες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, όπως διαρρέουν στελέχη της Χ.Α., έχουν στη διάθεσή τους άλλα έξι βίντεο τα οποία σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο τους αποκαλύπτει, όπως υποστηρίζουν, την παρέμβαση της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης. Εάν υποθέσουμε, ότι αυτό που είδαμε σήμερα ήταν το πρώτο δείγμα των όσων έχει στη διάθεσή της η Χρυσή Αυγή, δεν αποκλείεται όσα θα ακολουθήσουν να προκαλέσουν ίσες ή και μεγαλύτερες επιπτώσεις στην κυβέρνηση.


ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Είτε αναμένονται κι άλλα αντίστοιχα βίντεο (πράγμα καθόλου απίθανο), είτε οι χρυσαυγίτες μπλοφάρουν, σημασία έχει ότι η φασιστική ορδή των μερκελιζόμενων εκτελεστών της χώρας δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα που θέλει τις συμμορίες των ακραίων να "τρώγονται" μεταξύ τους όταν χαλάει το...deal. Ήταν θέμα χρόνου για το συνοθύλευμα της ΠΟΛΑΝ και των απομειναριών της "ευρωπαϊκής ακροδεξιάς" (παραδουλεύτρες του Δ' Ράιχ) να βρεθεί έρμαιο των απειλών των εγχώριων official νεοναζί, με τους οποίους βρίσκονταν ανέκαθεν σε συγχρωτισμό, αν όχι σε αγαστή συνεργασία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΔΑ....