ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.14

Καταρρέουν Χρυσή Αυγή, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ από το baltakos gate

ΜAΚΗΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ


Η ομολογία Κουβέλη ότι ο  Μπαλτάκος τους απειλούσε πως «αν δεν ψηφίσετε εσείς της ΔΗΜΑΡ το τάδε νομοσχέδιο δεν θα πέσει η κυβέρνηση, διότι θα συνεργαστούμε με τη Χρυσή Αυγή» βγάζει τρία καίρια πολιτικά συμπεράσματα:
Πρώτον, ότι η Νέα Δημοκρατία την είχε κλείσει τη δουλειά. Θα συνεργαζόταν με τη Χρυσή Αυγή για να περάσει τα μνημονιακά νομοσχέδια.
Δεύτερον, ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι αντισυστημικό κόμμα καθώς συζητούσε με τη ΝΔ να την στηρίξει αν χρειαζόταν.
Τρίτον, ότι ο Κουβέλης έκανε την απειλή γαργάρα. Θα ήταν άλλωστε μια σοβαρή δικαιολογία για να βγει από την κυβέρνηση, αντί της μη πειστικής δικαιολογίας που χρησιμοποίησε, εξ ου και η δημοσκοπική διολίσθηση του κόμματός του. Άρα είναι εκτεθειμένος έναντι του δημοκρατικού κόσμου και τον ψηφοφόρων του.  Δεν το είπε όταν δέχθηκε την απειλή, γιατί θα αποκαλυπτόταν η τεράστια πολιτική του γκάφα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση του μνημονίου που διέλυσε τη χώρα.
Βέβαια το κεντρικό πρόβλημα για το δημοκρατικό πολίτευμα είναι η διπροσωπία και ο χωρίς όρια πολιτικός τυχοδιωκτισμός της κυβέρνησης της ΝΔ.
Θεωρώ δε ατυχή την παρέμβαση του καθηγητή πολιτικών επιστημών του Γέιλ Στάθη Καλύβα στα social media που πήγε να γειώσει το θέμα γράφοντας πως «ο Μπαλτάκος ήταν αυτό που στην Αμερική αποκαλείται political operator ή operative. Είχε φαίνεται αναλάβει, λόγω πολιτικών καταβολών ή προσωπικής έφεσης — λίγη σημασία έχει, να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του Κασιδιάρη, ίσως και άλλων στην ΧΑ, για να τους ψαρεύει και να τους ταΐζει με διάφορες "πληροφορίες" που θα επηρέαζαν τις αποφάσεις τους. Πρόκειται για μια δύσοσμη πλευρά της πολιτικής, αλλά υπάρχει παντού και πάντα». Προφανώς, μπορεί να λέγεται political operator, αλλά οι στόχοι που του αποδίδει είναι για …αμερικανάκια.
Υπήρξε deal ή εν πάσει περιπτώσει το συζητούσαν ΝΔ-ΧΑ. Άλλωστε, το ξέσπασμα της οργής του υιού Μπαλτάκου εναντίον βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχε την ένταση μιας οικογενειακής προδοσίας, γι΄ αυτό ήταν τόσο βίαια.
Τώρα, σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ το ερώτημα είναι αν ο Βενιζέλος τα ήξερε όλα αυτά. Αν δεν ήξερε, ας πρόσεχε με ποιους έκανε κολεγιά. Αν ήξερε, η μόνη σωτηρία του είναι το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Σε ότι αφορά τον Παπανδρέου, σωστά θέτει θέμα παραμονής του ΠΑΣΟΚ σε μια κυβέρνηση που ήταν έτοιμη να συνεργαστεί με ένα φασιστικό κόμμα.
Να σημειώσουμε τέλος την αμήχανη σιγή των Ευρωπαίων προστατών της κυβέρνησης Σαμαρά. Να δούμε και πως θα προσπεράσει το όλο θέμα, η προστάτιδά του Άγκελα Μέρκελ που θα έλθει για ένα 4ωρο σόου στην Αθήνα. Το μόνο πάντως σίγουρο είναι πως όλα αυτά θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εκλογές.



koutipandoras

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

POIOS TO LEEI AYTO?
DEN EIMAI XA...........
TORA THA GINO............

PSIFISTE TSYRIZA NA KANETE PAREA STOYS ANTHELLHNES POU THELOYN TA SKOPIA MAKEDONIA OPOS O MPOYTARHS

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ