ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Ο Όνειδος του ... Κοινοβουλίου!Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά τηναπαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του. Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό στο γραφείο του με την λίστα Λαγκάρντ καθώς να αποδείξει ότι δεν ήταν γνώστης της αλλοίωσης αυτής από τον ήδη κατηγορούμενο φίλο του κ. Πσπακωνσταντίνου. Επίσης έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά κατά καιρούς για την συμμετοχή του σε περίεργες υποθέσεις στα διάφορα υπουργεία που θήτευσε και οι οποίες χρήζουν περαιτέρω έρευνας.    Πέρα όμως από αυτά οι πράξεις, το ύφος και η εγωπάθεια του τον έχουν καταστήσει στην συνείδηση του Ελληνικού λαού ως λεκτικό "τραμπούκο" ο οποίος προκειμένου να επιβιώση πολιτικά χρησιμοποιεί τις γνώσεις και την πιθανή επιστημονική του κατάρτιση για να κοροϊδέψει, να ειρωνευτεί αλλά κυρίως να εκφοβίσει τους πολιτικούς και όχι μόνο αντιπάλους του μια και ποτέ δεν παρήγαγε πολιτική ωφέλιμη για τον λαό και το κόμμα του! 

Υποσημείωση
Χυδαίος και αδίστακτος ως το τέλος δεν δίστασε να βρίσει προχτές το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Κακλαμάνη επειδή εν μέρει διαφοροποιήθηκε από το Τροικανό νομοσχέδιο που ψήφισαν οι Γερμανοτσολιάδες του Κοινοβουλίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: