ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

«Ελιά, Ελιά και …Μπένι Βασιλιά» … Κάθε πόλη και κράξιμο … για τον Καψή ! ΒΙΝΤΕΟ


Προεκλογικός αγώνας με …Αστυνομικούς στα Τρίκαλα και…κασκαντέρ Ευρωβουλευτή
Υποδοχή με σύνθημα «Ελιά, Ελιά και …Μπένι Βασιλιά» από διαδηλωτές στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Παντελή Καψή.

Όπως αναμένονταν, στα Τρίκαλα ήταν σήμερα το απόγευμα η νέα …«ψυχρολουσία» του Ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Παντελή Καψή που περιοδεύει ανά την Ελλάδα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr απολυμένοι της ΕΡΤ, υποστηριζόμενοι από Τρικαλινούς πολίτες, στήθηκαν έξω από το Δημαρχείο Τρικάλων για να αποδοκιμάσουν τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και αυτούς που τον συνόδευαν αλλά …μάταια.

Ο Ευρωβουλευτής, με σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, βρισκόταν ήδη στο κτίριο και όλοι αναρωτιούνταν από πού μπήκε και του απέδωσαν ικανότητες …κασκαντέρ.

Αμέσως οι διαδηλωτές, μπήκαν στα ενδότερα του κτιρίου και με συνθήματα, έκαναν …άβολη την θέση των …6 θεατών που είχαν προσέλθει να ακούσουν προεκλογική ομιλία του κ. Καψή.

Δεν απουσίασαν αντεγκλήσεις των διαδηλωτών με έναν εκ των υποστηρικτών της … «Ελιάς», ενώ η απολυμένη της ΕΡΤ Ελπίδα Κουτσογιάννη διάβασε στην …πλάτη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή κείμενο –διαμαρτυρίας, με τον κ. Καψή, κατά διαστήματα να αντιδρά και στο τέλος αποχώρησαν ειρηνικά, αφού πρώτα «στόλισαν» τον κ. Καψή και την … «Ελιά»…



www.zoomblog.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια: