ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

Η μία βόμβα μετά την άλλη για την Ελλάδα



Λίγο μετά την σκληρή δήλωση του πως οι Έλληνες πρέπει να αφεθούν στην τύχη τους και ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα πάρουν ποτέ πίσω τα χρήματά τους, ο Τόμας Μάγερ σχολιάζει πως η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ ήταν λάθος.
Ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank, Τόμας Μάγερ μέσα από συνέντευξή του στην Καθημερινή, σχολίασε την επίμαχη δήλωσή του, εξηγώντας πως είναι λάθος να θεωρείται μη αναστρέψιμη η συμμετοχή στην ΟΝΕ.
«Με δεδομένο ότι δεν έχουμε ένα ευρωπαϊκό ομόσπονδο κράτος, εναπόκειται στα εθνικά κράτη η διαχείριση της κυριαρχίας τους. Εκείνα μπορούν να εκχωρήσουν μέρος της κυριαρχίας αυτής στην Ε.Ε., αλλά και το αντίθετο. Οποιος διαπιστώνει ότι απεδέχθη εκχώρηση της νομισματικής κυριαρχίας, θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να την ανακτήσει. Κατά τη γνώμη μου αποδείχθηκε πως ήταν λάθος για την Ελλάδα να ενταχθεί στο ευρώ. Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να διορθώσει το λάθος. Το παράδειγμα άλλων χωρών δείχνει ότι είναι εξαιρετικά ικανοποιητική η ζωή εκτός Ευρωζώνης», είπε ο Τόμας Μάγερ, ενώ πρόσθεσε πως οι Ελληνες θα πρέπει να αποφασίσουν το αν θα παραμείνουν στην Ευρωζώνη.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του περί τρίτου πακέτου βοηθείας, τόνισε πως δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο, αλλά πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα παραμείνει εξαρτημένη από τη βοήθεια των εταίρων της στην Ευρωζώνη και την ΕΚΤ. «Η επιθυμία της κυβέρνησης για περαιτέρω ελαφρύνσεις του χρέους, την οποία φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει τελικά το Eurogroup, αποδεικνύει ακριβώς αυτό», συμπλήρωσε.

axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: