ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

ΤΟΝ "ΠΟΥΛΗΣΑΝ" ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!! Χαλάει η έκπληξη Σαμαρά. Το καλοκαίρι στις αγορές


Χαλάει η έκπληξη Σαμαρά. Το καλοκαίρι στις αγορές
 Πανσπερμία ειδήσεων και πληροφορίων μεταδίδεται από ελληνικά και διεθνή δίκτυα για τις επόμενες κινήσεις της Ελλάδας μετά την έγκριση της έκθεσης της τρόικας από το άτυπο Eurogroup και τη συμφωνία επί του «οδικού χάρτη» για την εκταμίευση της δόσης των 8,3 δισ. που θα έρθει από την ΕΕ. Η επανάκαμψη της Ελλάδας στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγων είναι το επόμενο μεγάλο βήμα, το οποίο όμως θα υλοποιηθεί μετά το Πάσχα, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού και με όσα μεταδίδουν τα media.
Το σκηνικό που διαμορφώνεται ευνοεί άνοιγμα της Ελλάδας στις αγορές, αλλά μια έκδοση ομολόγου για επικοινωνιακούς και πολιτικούς λόγους δεν είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα, επισημαίνουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. 
Παράγοντες του ΔΝΤ σπεύδουν να υπογραμμίσουν ότι για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το πλάνο μεταρρυθμίσεων.
Το Eurogroup προσπαθώντας να κατευνάσει τις αντιδράσεις του ΔΝΤ και να απορροφήσει τις πιέσεις για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους διαβεβαίωσε ρητά ότι η χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος για τους επόμενους 12 μήνες είναι διασφαλισμένη. Με αυτό τον τρόπο αίρονται τα εμπόδια για την εκταμίευση της δόσης από την πλευρά του ΔΝΤ.
Νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters και το Dow Jones News Wires επιβεβαιώνουν δημοσίευμα του Sofokleousin.gr για έξοδο στις αγορές με mini-bond της τάξης των 3-5 δισ. 5ετούς διάρκειας.
Ενώ η κυβέρνηση προσδοκά δηλώσεις στήριξης από το άτυπο Eurogroup και τους Ευρωπαίους εταίρους στα παρασκήνια μια πολύ πιο σκληρή μάχη μαίνεται με πολλά ανοιχτά μέτωπα. Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες, το κοινωνικό μέρισμα και την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ δεν έλυσε, όπως αναμενόταν, τα προβλήματα με αποτέλεσμα η δόση να τεμμαχίζεται, ενώ στον «αέρα» βρίσκεται και το θέμα της εξόδου της χώρας στις αγορές.
Όπως εγκαίρως αποκάλυψε το Sofokleousin.gr οι δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα και του Αντώνη Σαμαρά είχαν πολλά υπόκωφα μηνύματα, ενώ οι τοποθετήσεις των Ευρωπαίων και η εκκωφαντική σιωπή της τρόικας επί του θέματος ήταν ενδεικτικά του έντονου παρασκηνίου.
Το οικονομικό επιτελείο διαμηνύει ότι το βήμα αυτό ετοιμάζεται μεθοδικά, αποφεύγοντας να αποκαλύψει τους σχεδιασμούς. Η χρονική μετάθεσή της για το καλοκαίρι αποκαλύπτει την ύπαρξη προβλημάτων κυρίως σε πολιτικό επίπεδο αλλά στην τεχνική βάση.
«Το σχέδιο της επιστροφής στις κεφαλαιαγορές, μόλις 24 μήνες μετά την αναδιάρθρωση του χρέους της, δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να έχει ιδιαίτερη λογική. Οι εκτιμήσεις για το πιθανό κόστος δανεισμού της Ελλάδας με την έκδοση των πενταετών ομολόγων κυμαίνονται από 3,25% έως 6,5% - δείχνοντας ότι και στο πλέον αισιόδοξο σενάριο είναι υπερδιπλάσιο από το 1,5% που είναι το κόστος δανεισμού από την ΕΕ. Αλλά, εάν η Αθήνα μπορέσει να πείσει τους ιδιώτες επενδυτές να αγοράσουν ομόλογα αξίας 1,5 έως 2 δισ. ευρώ, τόσο σύντομα μετά τις ζημιές που υπέστησαν, αυτό μπορεί να είναι μία καθοριστική εξέλιξη που θα ενισχύσει τη δυνατότητα να αποπληρώνει το χρέος της με προσιτά επιτόκια. Δεν θα αύξανε μόνο την εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ελλάδας να χρηματοδοτείται με δικές της δυνάμεις και θα βοηθούσε στην ανάκαμψη της οικονομίας της, αλλά προσφέρει επίσης στην Ευρώπη τη δυνατότητα να υποστηρίξει ότι η έντονα επικριθείσα θεραπεία των σκληρών περικοπών και της λιτότητας ήταν αναγκαία και τελικά επιτυχής» σημειώνει το Reuters.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: