ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Ψευτοαντάρτες σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά με τους υποτιθέμενους κυβερνητικούς αντάρτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πριν από κάθε κρίσιμη ψηφοφορία μας "ζαλίζουν" στα τηλεπαράθυρα και στα ραδιόφωνα με τις δήθεν ενστάσεις και διαφωνίες τους για κάποια άρθρα των αντισυνταγματικών γενικά νομοσχεδίων που φέρνουν στην Βουλή οι εγχώριοι υπαλληλίσκοι των Τροικανών.
Βέβαια όπως είναι γνωστό σε όλες τις περιπτώσεις παρά το έντονο "κακάρισμα" τους την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας βάζουν την "ουρά στα σκέλια" και φωνάζουν το γνωστό "Ναι σε όλα".
Προσωπικά θεωρώ ότι όλες αυτές οι "παραστάσεις" είναι δόλιες, προμελετημένες και στημένες από την κυβερνητική πλευρά αφού στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων αφορούν ζητήματα ελάσσονος σημασίας για να μην συζητηθούν τα μεγάλα και σημαντικά που θέλουν να περάσουν κάθε φορά.
Τελευταίο παράδειγμα η φασαρία με το γάλα όπου οι "μαϊμού αντάρτες" πάλι αποπροσανατόλισαν με τις δήθεν αντιρρήσεις τους και ενδεχομένως να απόλαυσαν και μια πρόσκαιρη δημοσιότητα αλλά φυσικά είναι τόσο ανόητοι και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι το ευρύ κοινό αλλά και οι ψηφοφόροι τους με όλα αυτά τους θεωρούν Καραγκιόζηδες και άνδρες που δεν τιμούν τα παντελόνια που υποτίθεται ότι φοράνε.
Όμως το αποκορύφωμα της αναλγησίας και της γελοιότητας το είδαμε στην ψηφοφορία της προηγούμενης Κυριακής όπου το αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος έχοντας παραιτήθει διαφωνώντας και καταγγέλλοντας κάποιες διατάξεις του νομοσχεδίου εν συνεχεία .... τις ψήφισε!!! 
Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν στο εγγύς μέλλον ξανά επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ευθυνόφοβους, άβουλους και γλοιώδεις "τυπάκους" να καθίσουν ξανά στα κοινοβουλευτικά έδρανα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: