ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Εσύ, Άδωνη Γεωργιάδη, είσαι υπουργός;...

Πάμε χωρίς πολλά λόγια κατ’ ευθείαν στους αριθμούς:
Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο βίντεο, ο υπουργός Υγείας επικαλείται επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι αυτοκτονίες το 2011 ήταν 477. Το 2012, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι αυτοκτονίες εμφανίζονται να μειώθηκαν σε 347. Η δε εκτίμηση του υπουργού για το 2013 είναι ότι οι αυτοκτονίες θα πέσουν κάτω από τις 347 του 2012.
Χθες δόθηκαν αρμοδίως στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ, ώστε να τα έχουμε κι εμείς εκτός από τον κύριο υπουργό.
Σύμφωνα με αυτά, πράγματι οι αυτοκτονίες το 2011 ήταν 477, όπως λέει στο βίντεο ο κύριος υπουργός. Αλλά δεν ήταν αυτή η χειρότερη χρονιά. Διότι η ΕΛ.ΣΤΑΤ. λέει ότι το 2012 ο αριθμός των αυτοκτονιών δεν μειώθηκε σε 347, αλλά αντιθέτως αυξήθηκε και ανήλθε σε 508. Επίσης, τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να δικαιολογούν ούτε την αισιοδοξία του κυρίου υπουργού για το 2013, καθώς η τάση είναι επισήμως αυξητική.
Τα στοιχεία που επικαλούμαι εγώ μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
Ο κύριος υπουργός, λοιπόν, ψεύδεται. Ασυστόλως και ξεδιάντροπα. Και δεν φθάνει που ψεύδεται. Όπως είδατε στο βίντεο, τον πολίτη που του έθεσε το θέμα τον προσβάλλει κιόλας, ρωτώντας τον δηκτικά: «είστε αξιωματικός του ελληνικού Ναυτικού;», εννοώντας «είστε ανάξιος του τίτλου σας, αφού τα στοιχεία σας διαψεύδουν!»
Ερωτώ, λοιπόν, κι εγώ με τη σειρά μου τώρα: «Εσείς, Άδωνη Γεωργιάδη, είστε υπουργός;»
Υ.Γ. Όταν άκουσα στο βίντεο εκείνο το «θα μπορούσα να σας τον ενεχυριάσω, κύριε Χατζηνικολάου» (σ.σ. τον πίνακα με τα στατιστικά στοιχεία) που σημαίνει στα Ελληνικά «να τον βάλω ενέχυρο», αντί του σωστού «να σας τον εγχειρίσω» που σημαίνει «να σας τον δώσω στο χέρι», αρχικά σκέφθηκα ότι θα μπορούσα, με την ευκαιρία, να ρωτήσω αν ο Άδωνης είναι όντως και φιλόλογος, όπως μάλλον ο ίδιος αφήνει να κυκλοφορεί. Κι εν πάση περιπτώσει, να διερωτηθώ αν στέκει να πλασάρεται αυτός ο τύπος για τιμητής των γλωσσικών μας πραγμάτων, έχοντας μάλιστα οικοδομήσει έτσι πολιτική σταδιοδρομία και μπόλικα κέρδη. Αλλά τελικά είπα «δε βαριέσαι…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: