ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Βουλευτής κοιτάζε οπίσθια συναδέλφου την ώρα που κρινοταν η τύχη της χώρας!

Βουλευτής κοιτάζε οπίσθια συναδέλφου την ώρα που κρινοταν η τύχη της χώρας!
Κυβερνητικός βουλευτης, γνωστός για τις υστερικές του εμφανίσεις στα κανάλια, αντί να διαβαζει αυτά που ψήφιζε, την ώρα της διαδικασίας αλλά και στους διαδρόμους της Βουλής, κοιτουσε τα οπίσθια της Καλλονής συναδέλφου του από την αριστερά!
Όλα ξεκίνησαν όταν κυβερνητικός βουλευτής, γνωστός για τις επεισοδιακές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, απολάμβανε το καφεδάκι του στο εντευκτήριο, «μαγεμένος» από τα οπίσθια γυναίκας βουλευτού της αριστεράς που σκυμένη σε παρακείμενο τραπέζι διάβαζε αποσπάσματα του πολυνομοσχεδίου.

Ήταν τόσο προκλητικός ο τρόπος που ο κυβερνητικός βουλευτής θαύμαζε τα κάλλη της συναδέλφου του (και πρώην συγκυβερνήτριας) που βουλευτής των ΑΝΕΛ γύρισε και του είπε με νόημα: «Γι" αυτό τα έχετε κάνει κ**ο»!
Αυτοί οι άνθρωποι που κρατάνε το μέλλον της χωρας στα χέρια τους, ψηφίζουν οτι τους σερβιρουν και έχουν μετατρέψει την Βουλή των Ελλήνων σε νυφοπαζαρο!
Η κατρακυλα δεν εχει τελος...

freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια: