ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Η Βουλή των αβούλως βουλευομένων “βουλευτών” !!!


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Το πολυνομοσχέδιο που θέτει σε εφαρμογή τις προσταγές των “δανειστών”, δια της εκπροσώπου τους, της γνωστής Τρόϊκα, (όπως αναμένονταν), ψηφίστηκε από την “Βουλή των άβουλων”….
Αυτή τη φορά, στην παράσταση  που δόθηκε από το Βουλευτήριο (για να πείσει τον λαό ότι υπάρχει “βούληση” των “εκλεγμένων” βουλευτών του) ήταν  ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος που πρωταγωνίστησε στο ρόλο τής Θοδώρας της Τζάκρη που, (μιμούμενη  ποηγούμενη ίδια παράσταση της Βάσως Παπανδρέου στο πρώτο Μνημόνιο)  δίδαξε “βουλευτικό ήθος” και πίστη(;) στο Σύνταγμα που στο άρθρο 60 παρ. 1 γράφει:  “οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση”.
Αναφέρομαι στην υποδειγματική συμπεριφορά παρθένου κορασίδος  που, κατά τη διάρκεια των απανωτών βιασμών (τής βούλησής της στις ψηφοφορίες των “Μνημονίων”) την κρίσιμη στιγμή, έπαιρνε την κατάλληλη (και στο maximmum πιό βολική) θέση για την τελική διείσδυση (της ψήφου υπέρ του βιασμού στη σχισμή της κάλπης), ενώ ταυτόχρονα εκραύγαζε (κρύβοντας ιαχές οργασμού ;;;) για το έγκλημα του βιασμού !!
Το ίδιο (και μάλιστα στο maximmum)έπραξε κι ο Μάξιμος !!!………
Τί σού είναι, τελικά, η πολιτική !!…. Πόσο αποκαλυπτική της  αναξίας των  βουλευτών που αποκαλύπτεται η αβουλία τους μπροστά στα προστάγματα των κομματικών αφεντικών τους οι οποίοι υπακούουν στα προστάγματα των δικών τους πατρώνων !!! ….
Και βέβαια, δεν είναι μόνον η Θοδώρα ή ο Μάξιμος,  ή ο ένας και η άλλη που, ολοφυρόμενοι,  δέχονται το απαράδεκτο!!!
Μπορεί να μη φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά ακριβώς το ίδιο κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ που τελικά, επιτρέπει την νομοθέτηση νόμων κατ’ εντολή των κατοχικών δυνάμεων, με τη σφραγίδα και υπογραφή του “κυρίαρχου” Ελληνικού λαού…..
Το επιτρέπει, μην απευθύνοντας την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας  σε όσους την έχουν διαπράξει παραδίδοντας άνευ όρων σε ξένα χέρια τον πλέον ζωτικό χώρο, αυτόν της Εθνικής Οικονομίας,  καθιστάμενη έτσι και η ίδια υπόλογος συνέργειας στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Κι αυτή ολοφύρεται, αλλά νομιμοποιεί (με την παρουσία της στο Κοινοβούλιο και στις  διαδικασίες του ) την νομοθέτηση των εντολών των κατοχικών δυνάμεων!!!…Αρκεί να πέφτουν οι μισθοί και οι κομματικές χορηγίες (για να μη μιλήσουμε  για μίζες, λαδώματα και άλλα τερψιλαρύγγια)….
Τελικά, φαίνεται είναι ωραία, βολικά, ευχάριστα (δεν ξέρω πως να το πώ) να λές ΟΧΙ ενώ πράττεις  ΝΑΙ.
Ποιός κοροϊδεύει ποιόν ;;;
Γιατί, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ψεύδονται και εξαπατούν τόσο βάρβαρα και ανηλεώς τον λαό;;;;
Ψέμματα λέει όποιος θέλει να κρύψει μία άσχημη αλήθεια. Ποιαν άσχημη αλήθεια κρύβουν όλοι τους ;;;;;
Μήπως το ότι εξ ονόματος του Ελληνικού λαού, ενεργούν εις βάρος του και αντίθετα με τα συμφέροντά του;;;;
Λίγοι έχουν μείνει που δεν έχουν αντιληφθεί αυτή την αλήθεια που “βγάζει μάτι”. Λίγα είναι και τα ψωμιά τών ψεμμάτων…..


Δεν υπάρχουν σχόλια: