ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

Περικόπτεται κατά 15% το μέρισμα των Αποστράτων

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ

Περικοπή στο μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού δρομολογείται προκειμένου αυτό να διασωθεί. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι μέχρι τώρα προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Πενταγώνου είναι να το μειωθεί άμεσα κατά 15% το μέρισμα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το ΜΤΣ να το δίνει. Σε διαφορετική περίπτωση διαφαίνεται η χρεοκοπία του Μετοχικού Ταμείου Στρατού καθώς οι πληροφορίες θέλουν το συσσωρευμένο έλλειμμά του να αγγίζει τα 300.000.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος επιφυλάχθηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου να αποκαλύψει το οτιδήποτε λέγοντας ότι “στοιχεία για το θέμα αυτό θα δοθούν εν καιρώ”.
Ο αναπληρωτής υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος και χειρίζεται προσωπικά το εν λόγω θέμα δήλωσε απλά ότι «απαιτούνται να παρθούν δύσκολες αποφάσεις και να υπάρξουν διαρθρωτικές αλλαγές».
Οι πληροφορίες του “Α.Τ.” αναφέρουν πως η περικοπή κατά 15% του μερίσματος είναι ένα από τα δώδεκα μέτρα που θα παρθούν για τη σωτηρία του ΜΤΣ. Εγκαταλείπεται από ότι φαίνεται το αρχικό σχέδιο που ήθελε την ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων και των τριών κλάδων σε ένα, καθώς αυτό δεν θα βοηθούσε σε τίποτα παρά μόνο στο να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Εκτιμάται πως η περικοπή του μερίσματος στους αποστράτους του ΜΤΣ να επεκταθεί και στους δικαιούχους των άλλων Μετοχικών Ταμείων (Αεροπορίας και Ναυτικού), ώστε να υπάρξει ενιαία πολιτική καθώς και αυτά αντιμετωπίζουν προβλήματα ή βρίσκονται στον προθάλαμο της οικονομικής δυσπραγίας. Εγκαταλείπεται και η σκέψη να εξέλθουν από το ΜΤΣ οι απόστρατοι αστυνομικοί, που ήταν εγγεγραμμένοι σε αυτό, καθώς εκτιμάται πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα βοηθούσε και δεν θα ήταν σωστό και δίκαιο να συμβεί αυτό.
Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι καλύτερα να χαθούν 45 ευρώ παρά ολόκληρο το μέρισμα. Μεταξύ των δώδεκα μέτρων για τη διάσωση του ΜΤΣ είναι ο διακανονισμός του χρέους του ώστε να αποπληρωθεί σε βάθος 20ετίας. Το χρέος μεγάλωσε και από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκαν οι αποστρατείες.  Από τις 900 αποστρατείες ετησίως κατά μέσο όρο φτάσαμε στις 5.000.
Στο μεταξύ αναζητούνται τα χρήματα για να καταβληθεί το τριμηνιαίο μέρισμα το οποίο έπρεπε από χτες να είχε δοθεί στους δικαιούχους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αφου τις πα δεν εχει προβλημα κ εχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕς ασε να βρουμε τη λυση μονοι μας γιατι εσεις κ ο γαπ μας σωσατε αλλα πρεπει ολοι να συγκεντρωθουμε εξω απο το υπ αμ φτανει πια το μαλιστα κ η σωτηρια της ελλαδας