ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

Π. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

κερδίζει τον Γ. Σγουρό στο β΄ γύρο με διαφορά που ξεπερνάει τις 15 μονάδες 

Τον Γιάννη Δημαρά δείχνουν ως τελικό νικητή (και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο β΄ γύρο) στην Περιφέρεια Αττικής δύο ακόμη έρευνες που δημοσιεύονται στον κυριακάτικο Τύπο.

Συνολικά, οι τέσσερις μεγάλες εταιρείες δημοσκοπήσεων (MRB, GPO, ALCO και Kαπα Research) που έχουν δημοσιεύσει έρευνες της κοινής γνώμης για την Περιφέρεια Αττικής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στην (πολύ πιθανή) περίπτωση που ο Γιάννης Δημαράς μπει στο β΄ γύρο θα κερδίσει εύκολα τον αντίπαλό του.*

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «Βήμα» (διεξήχθη στις 6 και 7/10 σε πανελλαδικό δείγμα, με αναλογική κατανομή στις 13 περιφέρειες 1183 ατόμων) στον α΄ γύρο ο Γιάννης Σγουρός λαμβάνει 20,1%, ο Γιάννης Δημαράς 17,9%, ο Βασίλης Κικίλιας είναι τρίτος με 12,1% και ακολουθούν: Άδωνις Γεωργιάδης (9%), Θανάσης Παφίλης (8,1%), Αλέξης Μητρόπουλος (7,9%), Γρηγόρης Ψαριανός (3,5%), Αλέκος Αλαβάνος (3,1%) άλλος (2,6%) και αδιευκρίνιστη ψήφος 2,6%.

Στο β’ γύρο ο Γιάννης Δημαράς κερδίζει με 16,3% τον Γιάννη Σγουρό (45,2 έναντι 28,9% και αναποφάσιστοι 16,8%) και ο Γ. Σγουρός τον Β. Κικίλια με 42,2 έναντι 21,7% και αναποφάσιστους 25,9%.

Δημαρά στο β΄ γύρο δείχνει και η έρευνα της Alco

Διαφορετική αφετηρία αλλά την ίδια κατάληξη έχει και η δημοσκόπηση της Alco που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Αν και ο Γιάννης Δημαράς βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10,9% έναντι 18,6% του Γιάννη Σγουρού (που όμως από την προηγούμενη προ 20ημερου έρευνα της ίδιας εταιρείας στην οποία δεν είχε συμπεριληφθεί ο Γ. Δημαράς καθώς δεν είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του - http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8047 – χάνει 7 μονάδες) και 15,3% του Βασίλη Κικίλια (15% στην προηγούμενη μέτρηση), κερδίζει με άνεση στο β΄ γύρο τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ με 35,1 έναντι 21,9% αλλά μεγάλη αδιευκρίνιστη ψήφο (43%).

Παράλληλα και σε αυτή την περίπτωση ο Γ. Σγουρός κερδίζει τον Β. Κικίλια στο β΄ γύρο με 29,5 έναντι 21,6% αλλά αδιευκρίνιστη ψήφο στο 48,9%.

Στην τέταρτη (από πέμπτη στην προηγούμενη δημοσκόπηση) θέση πλασάρεται ο υποψήφιος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης (7,4 έναντι 6,6%), στην πέμπτη ο Αλέξης Μητρόπουλος (6,6 από 12,8%) ακολουθούν ο Α. Γεωργιάδης (5,1 έναντι 6,3%), ο Α. Αλαβάνος (4,3%), ο Γρ. Ψαριανός (2,2%), λοιποί 0,4%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει σο 29,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: