ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

ΒΑΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Σοβαρό θέμα δημιουργείται από την απάντηση του ΓΕΕΘΑ σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σύμφωνα με το οποίο η τουρκική Αεροπορία έχει κυριαρχήσει επάνω από το Αιγαίο ως αποτέλεσμα της ενδοτικής πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων, αλλά και της απόφασης μείωσης των δαπανών σε ανταλλακτικά και καύσιμα που εφαρμόζεται ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο. 

Η απάντηση του ΓΕΕΘΑ (η οποία υπαγορεύθηκε φυσικά από την πολιτική ηγεσία) είναι πολιτικώς έωλη, δεν παραθέτει ούτε ένα στοιχείο που ναν ανατρέπει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο βασίζεται σε τεκμηριωμένα στοιχεία και αριθμούς .

Αλλά ας μην πάμε μακριά: Μόλις πριν είκοσι ημέρες ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε δημοσιογράφους για την άθλια οικονομική πραγματικότητα στο υπουργείο και τις επιπτώσεις που έχει στο πρόγραμμα πτήσεων της Π.Α. είπε επί λέξει:
"Σε λίγο θα πετάμε με σαϊτες"!!!

Ας δούμε αρχικά το δημοσίευμα EΔΩ: 

Ας δούμε τώρα και την "διάψευση": 


Με αφορμή δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας της 9ης Οκτωβρίου 2010 με θέμα «Η διπλωματία των F-16 στο Αιγαίο», ανακοινώνεται ότι τα παρατιθέμενα αριθμητικά και άλλα στοιχεία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Στην επιχειρησιακή δραστηριότητα πρέπει να προστεθεί και η εκπαιδευτική δραστηριότητα των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο.Τέλος η πτητική δραστηριότητα όλων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιείται στο Αιγαίο χωρίς περιορισμούς." επιχειρησιακή δραστηριότητα των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τις διεθνώς αναγνωρισμένες αρμοδιότητες της χώρας."
 
Δηλαδή επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα, αλλά τους ενοχλεί ότι δεν υπολογίστηκε η ... εκαπιδευτική δραστηριότητα. Η οποία βέβαια ουδεμία σχέση έχει με την υπεράσπιση του Αιγαίου.

DEFENCE NET

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως πανε τα καλα χρονια της Π.Α τωρα κυριαρχη η κατηφια,μιζερια,οχι πολλες πτησεις,μαιμου ασκησης,απαξιωση των σωματων απο την εκαστοτε περαστικη πολιτικη ηγεσια (χαραμισα κ τηνεννοια της λεξης).μολις διαβασα οτι γεν διευθ εξοπιστικων προγγραματων εκαναν τον υποπτερχ εα δημ γεωργιοπουλο γνωστο ατομο για τις πολιτικες πεπειθισεις με θητιες στο εξωτερικο μιλαμε για πολλα εκτος εδρας ελεος πια δεν υπαρχουν στην ελλαδα αξιοι για την θεση πολιτες αλλα εχουμε το σιγουρο οτι του πουμε θα κανει