ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

Άρση ιδιωτικότητας μέσω… Εφορίας επεξεργάζεται το ΥΠΟΙΚ!

Να ζητήσει την άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την άρση του φορολογικού απορρήτου και τη δημοσιοποίηση βασικών στοιχείων της δήλωσης του κάθε φορολογουμένου μέσω του Διαδικτύου προτίθεται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου όπως προκύπτει από την εγκύκλιο εφαρμογής του νέου φορολογικού νόμου.
Σύμφωνα με την πρόταση, σε όλους τους φορολογουμένους που θα πιστοποιηθούν στο σύστημα Τaxis θα δοθεί το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των άλλων φορολογουμένων. Βέβαια η πρόταση είναι πολύ πιθανό να προσκρούσει στη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Ήδη πάντως  στον φορολογικό νόμο έχει θεσμοθετηθεί η δυνατότητα δημοσιοποίησης φορολογικών στοιχείων και καταλόγου φορολογουμένων που θα συντάσσεται κάθε χρόνο από κάθε ΔΟΥ μόνο για χρήση όσων έχουν έννομο συμφέρον (δικηγόροι, τράπεζες, ανακριτικές αρχές κ.ά.).
Η λίστα που θα συντάσσεται γι΄ αυτόν τον σκοπό θα περιέχει: 
-Το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία μιας επιχείρησης.
-Τον τίτλο και τα στοιχεία των φορολογουμένων.
-Το καθαρό εισόδημα από εμπορικές επιχειρήσεις και ελευθέρια επαγγέλματα.
-Το συνολικό καθαρό εισόδημα που υπόκειται σε φορολογία και ε) Τον φόρο που αναλογεί σε αυτό.
Το υπουργείο επιδιώκει ο κατάλογος να δημοσιοποιείται στο Διαδίκτυο, ωστόσο η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ήδη εκδώσει απόφαση , η οποία απαγορεύει την δημοσιοποίηση. Η απόφαση αφορά στο «πόθεν έσχες των βουλευτών», για το οποίο η Αρχή γνωμοδότησε πως απαγορεύεται η δημοσιοποίηση του στον ιστότοπο της Βουλής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ … ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΤΗ ΑΡΧΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΠΑΣΤΑ… ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ χτυπηστε το πολυ δυνατα ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ