ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.10

Χαοτικές ή στημένες οι σημερινές δημοσκοπήσεις!

Διαβάζοντας στον κυριακάτικο Τύπο της δύο δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Αττικής, η πρώτη δημοσιεύεται στο "ΒΗΜΑ" και η δεύτερη στο "Πρώτο ΘΕΜΑ", στο μόνο που συμφωνούν είναι στην... τραγική πρωτιά Σγουρού. Από εκεί και πέρα, οι αποκλίσεις μεταξύ τους είναι θεαματικές, πράγμα που δείχνει ή ότι οι πολίτες τα έχουν "χαμένα", ή ότι κάποιοι τις μαγείρεψαν με τρόπο τέτοιο που να τους εξυπηρετεί, να καλλιεργήσουν σύγχηση στο εκλογικό σώμα και, προφανώς, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα:
Ο Γιάννης Σγουρός, που τον υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι πρώτος και στις δύο δημοσκοπήσεις, το "ΒΗΜΑ της Κυριακής" (Κάπα Research) του δίνει 20,1%, ενώ το "Πρώτο ΘΕΜΑ" (Alco) τον ρίχνει στο 18,6%.
Ο Γιάννης Δημαράς, που τον υποστηρίζουν οι "αθέατοι" μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι εκ της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ της Κυριακής" καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, με ποσοστό 17,9%, ενώ το "Πρώτο Θέμα" τον ρίχνει θεαματικά στην τρίτη θέση με ποσοστό 10,9%, δηλαδή μιλάμε για 7 ολόκληρες μονάδες διαφορά! Τόσο μεγάλη απόκλιση σίγουρα "βρωμάει" και αποδεικνύει το διάτρητο, ή στημένο των δημοσκοπήσεων!
Ο Βασίλης Κικίλιας, που τον υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ της Κυριακής" είναι τρίτος με 12,1%, ενώ το "ΘΕΜΑ" τον ανεβάζει στη δεύτερη θέση με 15,3%.
Και το μπάχαλο μεταξύ των δύο δημοσκοπήσεων συνεχίζεται:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, του ΛΑ.Ο.Σ., σύμφωνα με το "ΒΗΜΑ" έχει 9%, ενώ το "ΘΕΜΑ" έχει άλλη άποψη και του δίνει μόλις 5,1%, δηλαδή τον "κόβει" στη μέση.
Ο Θανάσης Παφίλης στο "ΒΗΜΑ" έχει 8,1% και στο "ΘΕΜΑ" 7,4% (τα ποσοστά του ΚΚΕ δεν τους παίρνει να τα... "πειράξουν").
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, που τον υποστηρίζει ο Συνασπισμός και μια ομάδα διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ, παύει να είναι το "φαβορί" της Αριστεράς, αφού το "ΒΗΜΑ" του δίνει 7,9% και το "ΘΕΜΑ" 6,6%.
Ο Αλέκος Αλαβάνος, που τον υποστηρίζει το ΜΕΤΩΠΟ Αλληλεγγύης και Ανατροπής, στο οποίο μετέχουν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και ομάδα στελεχών που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ, στο "ΒΗΜΑ" συγκεντρώνει ένα μόλις 3,1%, ενώ στο "ΘΕΜΑ" τα πάει καλύτερα με 4,3%.
Τέλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, που τον υποστηρίζει η Δημοκρατική Αριστερά, στο "ΒΗΜΑ" πιάνει 3,5%, στο "ΘΕΜΑ" 2,2%.
Μετά και από τη συγκριτική ανάγνωση των ποσοστών στις δύο δημοσκοπήσεις, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει, ότι οι δημοσκόποι μας δουλεύουν κανονικά και "μαγειρεύουν" τα ποσοστά για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠAΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ...[η χωρα εχει χρεωκοπησει και απλα απο τα δανεια των 110 διs ουτε ενα ευρω παει στη χωρα ουτε ενα ευρω σε μισθους και σε συνταξεις -βλεπε Γιανσεν Γκρουκμαν κλπ- αλλα πανε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!]... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ συναλλασομενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.. ΜΑΚΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ [εδωσαν 28,5 δις στις τραπεζες τον Μαιο του 2009 και πατωσαν οριστικα την ελληνικη οικονομια ο δε σημερινος αρχηγος τους ομολογησε οτι θα σεβαστη το καταστρεπτικο για τη χωρα μνημονιο των τοκογλυφων απλα ισως το επιταχυνει λιγο.. Κατοπιν οι νεοταξιτες του ΠΑΣΟΚ εδωσαν 50 δις ευρω ακομα!!! στις λεγομενες ελληνικες τραπεζες που ειναι ξενων συμφεροντων πλην τριων. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ 78,5 ΔΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ!!!! Αρα μακρια απο ολους αυτους και τα εξαπτερυγα τους] ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΗ π.χ 50% ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 20% ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 40%!!! .ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ συνολικη ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ [πλην του 20% που χρωστα η χωρα στα ασφαλιστικα ταμεια για ευνοητους λογους] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , συμφωνιες με τριτες χωρες [κυριως για λογους εθνικης ασφαλειας αφου θα δεχθουμε επιθεσεις και εκβιασμους], ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΥΛΩΝΑ [αφου κανεις ιδιωτης η αλλη χωρα προκειται σοβαρα να επενδυσει]. ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ κλπ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... ΗΤΟΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ , ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ [ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ]

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕ … ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗ ΤΗ ΑΡΧΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΣΠΑΣΤΑ… ΑΜΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΟ χτυπηστε το πολυ δυνατα ΜΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ