ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.10

BLOOMBERG : Το ΔΝΤ εξετάζει την επέκταση του πακέτου δανεισμού της Ελλάδας

Δεν είναι μόνο το ενδεχόμενο της παράτασης της υποδούλωσης της χώρας στο ΔΝΤ.
Φαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί οικονομικοί παράγοντες με ένα μπαράζ δηλώσεων “καρφώνουν” και απαξιώνουν την πολιτική ηγεσία της χώρας δηλαδή αυτούς που τους έμπασαν στη χώρα.
Εκτός από τις γνωστές δηλώσεις του Zan-Klod Junker: «όλοι γνώριζαν…» , τώρα μας λένε ότι ... “όταν έγινε η κοινολόγηση από την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού ήταν διπλάσιο από αυτό που ανέφερε η κυβέρνηση Καραμανλή , ανάγκασε την Ελλάδα να ζητήσει το δάνειο...”δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Μήπως ότι η χώρα σύρθηκε στη αγκαλιά του ΔΝΤ μόνο και μόνο λόγω του προεκλογικού πολιτικού εγκλωβισμού του ΠΑΣΟΚ και των οικονομικών επιλογών της ΝΔ που είχαν στόχο να “ξεβρακώσουν” την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;
Και εν τέλει όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι που εξελίσσεται φαίνεται ότι μόνο τυχαίο δεν είναι.
Πάντως η ιστορία διδάσκει ότι τα κάστρα πέφτουν από μέσα.....
 y Sandrine Rastello and Flavia Krause-Jackson

http://www.bloomberg.com/news/2010-10-10/imf-considers-extension-of-greece-s-loan-package-ecb-s-bini-smaghi-says.html


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπορεί να μετατρέψει το δάνειό της στην Ελλάδα σε ένα πιο μακροπρόθεσμο σχέδιο επιστροφής, μια κίνηση που θα επιτρέψει στη χώρα να αποπληρώσει αργότερα χωρίς αναδιαρθρώσεις.


Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζας , δήλωσε. κ. Lorenzo Bini Smaghi
"Το ΔΝΤ σίγουρα σκέφτεται αυτά τα θέματα," δήλωσε σε ομιλία του στην Ουάσιγκτον ο Bini Smaghi . «Υπάρχουν μηχανισμοί στο ΔΝΤ για να παραταθούν τέτοια πακέτα."
«Υπάρχει μια τυποποιημένη διαδικασία, η οποία έχει εφαρμοστεί με πολλούς τρόπους, με την οποία το ΔΝΤ μεταμορφώνει βραχυπρόθεσμα προγράμματα σε μακροπρόθεσμα προγράμματα" όταν βλέπει μια χώρα είναι σε καλό δρόμο, είπε αργότερα στους δημοσιογράφους.
Ερωτηθείς σχετικά με την ιδέα, το μέλος του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ Ewald Nowotny δήλωσε ότι το “ τέντωμα” των πληρωμών δεν συνιστά μια αναδόμηση, η οποία δεν ήταν υπό συζήτηση.
Οι κλήσεις στην ελληνική αντιπροσωπεία στην Ουάσιγκτον δεν επιστράφηκαν αμέσως
«Έχουμε αναπτύξει ένα καλό κοινό πρόγραμμα για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ και ΔΝΤ, δήλωσε σε δημοσιογράφους σήμερα στην Ουάσιγκτον ο Nowotny . "Γι 'αυτό δεν βλέπω την προοπτική για μια συζήτηση σχετικά με την αναδιάρθρωση».
Ο Klaus Regling , διευθύνων σύμβουλος της νεοσύστατης Υπηρεσίας Ευρωπαϊκής Οικονομικής Σταθερότητας , ανέφερε επίσης μια τέτοια αναδιάρθρωση δεν ήταν στο τραπέζι.
Ο Μηχανισμός του ΔΝΤ
Ο Bini Smaghi μίλησε για τα κεφάλαια που παρέχονται από το ΔΝΤ και αυτό είναι πράγματι μία κανονική ή κοινή διαδικασία, από το ΔΝΤ να επανεξετάζει το θέμα διαρκώς. Το ΔΝΤ έχει μηχανισμούς γι 'αυτό, αλλά αυτό δεν αφορά κατά κύριο λόγο τις αγορές. "
Ο Bini Smaghi είναι πρώην γενικός διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών της Ιταλίας, που προσχώρησαν στην ΕΚΤ το 2005. Το γραφείο Τύπου του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, δεν έχουν άμεσο σχόλιο.
Η ελληνική αγορά έχει κτυπηθεί από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου είπε ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού ήταν διπλάσια από αυτό που ανέφερε η προηγούμενη κυβέρνηση .
Η κοινολόγηση αυτή ανάγκασε την Ελλάδα να ζητήσει το δάνειο των 110 δισ. ευρώ (153 δισεκατομμύρια δολαρίων) του Απριλίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, αφού κλείστηκε έξω από την αγορές.
Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου χθες ανέφερε ότι οι επενδυτές που δεν γυρίζουν την πλάτη τους στη χώρα για το χρέος της βλέπουν αποδόσεις. Κατά την ετήσια συνεδρίαση του Απριλίου του ΔΝΤ Ταμείο, Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι οι επενδυτές θα «χάσουν τους πουκάμισό τους " εάν στοιχημάτίσουν ότι η ανεπάρκεια ταμειακών διαθεσίμων της χώρας επρόκειτο να την οδηγήδει δε χρεωκοπεία.
«Το έξυπνο χρήμα αντιλαμβάνεται ότι τα ελληνικά ομόλογα είναι μια καλή επένδυση", δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Ουάσινγκτον. "Ωστόσο, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στις αγορές προς το παρόν με εκδόσεις ομολόγων, καθώς το κόστος του δανεισμού θα είναι υψηλό,"
Τα Ελληνικά ομόλογα είχαν τις κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο, κερδίζοντας για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίση του χρέους.
Αυξανόμενος αριθμός των Ελλήνων πιστεύουν πάντως ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να ζητήσει από το ΔΝΤ τα δάνεια έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα πιστεύουν ότι η χώρα θα μπορούσε να αποφύγει ζητώντας για τα ταμεία, σε σύγκριση με 42 τοις εκατό τον Απρίλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: