ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.14

Οι 152 κοπρίτες απαιτούν: Να λέει «Ελληνικής Παραγωγής» το γιαούρτωμα που θα τρώνε!!!

ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ -ΑΛΑΒΑΝΟΣ -ΨΩΜΙΑΔΗΣ  — ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΛΕΕΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ» ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

  — ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

  — ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ  ….ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΟΙ «ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΣΚΟΡΔΑΔΕΣ» ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΆΛΑΤΑ»  [ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ-ΓΑΡΓΑΛΑΤΑ] ….ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΊΣΕΙ ΌΤΙ Η ΑΎΞΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑΣ ΤΟΥ ΦΡΈΣΚΟΥ ….. ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΎΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΌΠΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝΕ ΚΆΤΙ ΑΠΛΌ ….ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΉ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΌΠΙΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ….ΜΕ ΑΝΕΞΊΤΗΛΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ -ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΑ- ….ΝΑ ΛΈΕΙ ΔΗΛΑΔΉ «ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ«  -ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΊΞΕΙΣ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΟΥ-  ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΜΑΜΆΚΑΣ ΑΠΌ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΈΣ  ΝΑ ΈΧΕΙ -ΑΣΧΈΤΩΣ ΤΙΜΉΣ- ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΈΓΕΙ.
— ΈΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο «ΑΣΦΑΛΙΣΤΉΣ ΣΚΟΡΔΑΣ» ….ΕΔΏ ΚΙ” ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΑΛΛΑ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ»!.
ΑΥΤΆ ΤΑ ΟΛΊΓΑ ….ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ. 
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΌΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΆΚΙ ….ΝΑ ΜΗΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΉ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΐΖΟΥΝ!

  — Ένας ασφαλιστής στο υπουργικό συμβούλιο, ο Μεσσήνιος κ. Αθ. Σκορδάς ….του «φρέσκου» γάλακτος !!! όπως μεταξύ άλλων είδαμε στοhttp://tolimeri.blogspot.com/2014/03/blog-post_2422.html

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δεν κάνουμε άμεσο συσχετισμό, ούτε πλάθουμε θεωρία συνωμοσίας, αλλά και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ισχυρά ιστορικά στοιχεία με διεθνείς προεκτάσεις, που απλώνονται μέχρι της μέρες μας και φυσικά και μέχρι τη χώρα μας και ακούει στα ονόματα Ισαάκ Καράσο και «Dannon».
  — Ο Ισαάκ Καράσσο (Θεσσαλονίκη, 1874 – Γαλλία, 19 Απριλίου 1939) ήταν Ισπανός γιατρός και επιχειρηματίας εβραϊκής καταγωγής από τη Μακεδονία. Είναι ο ιδρυτής μιας  γαλακτοβιομηχανίας  παραγωγής γιαουρτιού, που μετεξελίχθηκε αργότερα στη πολυεθνική Danone, η οποία ξεκινώντας από την Ισπανία, κατέκτησε με κύριο προϊόν της το γιαούρτι και το διέδωσε ως εμπορικό προϊόν στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης.
— Γεννήθηκε το 1874 στη Θεσσαλονίκη από Εβραίους Σεφαρδίτες γονείς, μέλη της άλλοτε πολυπληθούς κοινότητας της πόλης. Ήταν ανηψιός του Οθωμανού πολιτικού που συνέβαλε στην Επανάσταση των Νεότουρκων, Εμμανουήλ Καράσσο. Ο υιός του Δανιήλ Καράσσο, υπήρξε στη συνέχεια στέλεχος της γαλακτοβιομηχανίας που επέκτεινε την δραστηριότητα της εταιρίας του πατέρα του στη Γαλλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το 1918, έξι χρόνια αφότου η πόλη απελευθερώθηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, μετανάστευσε στη Βαρκελώνη και ίδρυσε μια βιομηχανία παρασκευής γιαουρτιού. Κατά την διάρκεια που διατηρούσε το ιατρείο του, παρατήρησε ότι πολλοί από τους νέους ασθενείς του πάσχουν από εντερικές και πεπτικές διαταραχές. Αυτό τον οδήγησε να μελετήσει τις εργασίες του Ρώσου ανατομιστή και βακτηριολόγου Ιλία Μετσνικόφ για τις ιδιότητες του γιαουρτιού. Ο Μετσνικόφ, εντυπωσιασμένος από την μακροβιότητα των κατοίκων της Βουλγαρίας που ίσως οφείλονταν στην κατανάλωση γιαουρτιού, που ήταν δημοφιλές στα Βαλκάνια αλλά σχετικά άγνωστο στην υπόλοιπη Ευρώπη, ξεκίνησε έρευνες με ποντίκια στο Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι και κατέληξε στο συμπέρασμα η βακτηριακή καλλιέργεια που υπήρχε στο γιαούρτι διασφάλιζε καλύτερη προστασία στο ανοσοποιητικό σύστημα των πειραματόζωων.
Έπειτα ίδρυσε την δική του γαλακτοβιομηχανία το 1919 και ξεκίνησε την παραγωγή γιαουρτιού, που αρχικά διοχετεύονταν αποκλειστικά στα φαρμακεία. Αργότερα επέκτεινε τις δραστηριότητές του με την εμπορική ονομασία «Danone» και μετέφερε την εταιρία του στη Γαλλία το 1929. Η σύλληψη του ονόματος της εταιρίας, προήλθε από τον καταλανικό υποκοριστικό του ονόματος του υιού του Δανιήλ. Ο υιός του Δανιήλ Καράσσο, μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1939, κατέφυγε το 1941 στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποφύγει την σύλληψή του μετά την προέλαση των ναζιστικών στρατευμάτων στη Γαλλία 
και ίδρυσε εταιρία με την εμπορική ονομασία «Dannon».
ΠΗΓΗ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%B1%CE%AC%CE%BA_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%BF
=== ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ, αν αναλογιστούμε από πούθε μας έρχονται τα γιαούρτια Danone.
Αυτό μας το πληροφόρησε η ΖΟΥΓΚΛΑ, ΑΠΌ ΤΟ… (Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009, 02:00:)
Γιαούρτια Αctivia Danone από τη Βουλγαρία
Προς ενημέρωση όλων μας… τα γιαούρτια activia της Danone που διανέμει η…. ΑΓΝΟ παρασκευάζονται στη Βουλγαρία (υπάρχει και ένα μικροσκοπικό αυτοκόλλητο που μας ενημερώνει επί της συσκευασίας) ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ φοβάστε να το γράψετε με μεγάλα γράμματα; ΝΑΙ, ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!
nikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: