ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.14

Τα άπλυτα των τραπεζών στη φόρα


Τα άπλυτα των τραπεζών στη φόρα
 Διοικητικές ανακατατάξεις και καραμπόλες στελεχών αναμένονται στις τράπεζες στο πλαίσιο της υλοποίησης των capital action plans που έχουν συμφωνηθεί με το ΤΧΣ, την Τράπεζα της Ελλάδος και την τρόικα. Οι αλλαγές στα οργανογράμματα και η συσσώρευση κεφαλαίων που απαιτείται ώστε να βελτιωθούν οι δείκτες καθώς και η διάρθρωση των τραπεζών θα προκαλέσουν σύμπτυξη σε όλα τα ιεραρχικά κλιμάκια. 
Οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται καθώς τα διοικητικά συμβούλια αποφασίζουν και εγκρίνουν συγχωνεύσεις θυγατρικών, λουκέτα και νέα οργανική δομή έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν αντιδράσεις, κυρίως στα μεσαία και υψηλόβαθμα στελέχη. Παράλληλα στο πλαίσιο των επιταγών του επόπτη για τον περιορισμό του ρίσκου μεταβάλλεται άρδην και ο τρόπος λειτουργίας πολλών τμημάτων καθώς και η δομή τους. 
Η νέα τάξη πραγμάτων περιορίζει αισθητά την πρωτοβουλία και τη δικαιοδοσία κορυφαίων στελεχών, οδηγώντας σε εκ βάθρων ανακατατάξεις. Η «γκρίνια» των στελεχών έχει όμως και παρενέργειες για την εικόνα των τραπεζών καθώς και για τη λειτουργικότητα των νέων σχημάτων.
Με τον χρόνο να πιέζει οι διοικήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν την ύφεση. Τραπεζικές πηγές επισημαίνουν ότι στελέχη θα βρεθούν εκτός αγοράς. Γνωρίζοντας όμως τι συμβαίνει όταν ένα στέλεχος που εξουσίες είτε τίθεται σε καραντίνα, είτε απομακρύνεται, θεωρείται βέβαιο ότι πολλά άπλυτα για τις τράπεζες θα διαρρεύσουν, στα media, τον ανταγωνισμό και τις εποπτικές αρχές.
Οι διοικήσεις των τραπεζών έχουν από καιρό επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για την αποτελεσματική αποστείρωση του συστήματος, αλλά κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο.
Το προβληματικό σκηνικό που αναδύεται απαντά εν πολλοίς και στην έλλειψη βούλησης για την υλοποίηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων στον τραπεζικό τομέα, παρά την πίεση της κρίσης και υπό το βάρος της συρρίκνωσης-συγκέντρωσης του κλάδου.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: