ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Οι φαρμακοποιοί ξεκινούν εκλογικό αντάρτικο κατά της κυβέρνησης


Μπορεί οι φαρμακοποιοί να αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην απεργία και ανοίξουν τα φαρμακεία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βάλουν τέλος στις κινητοποιήσεις τους. Αντιθέτως ετοιμάζουν εκλογικό αντάρτικο κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών που υπερψήφισαν το 
πολυνομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωσταντίνος Λουράντος σε δηλώσεις του στο Capital.gr έκανε λόγο για ιδιότυπο εκλογικό αγώνα κατά της κυβέρνησης με ανοιχτά τα φαρμακεία. Τονίζει πως καταστρώνει νέο σχέδιο ακύρωσης των διατάξεων που δίνουν τη δυνατότητα συστέγασης φαρμακείων με μεγάλες αλυσίδες λιανικής, θέλοντας αυτή τη φορά να πάρει με το μέρος του τους πολίτες.

Μπορεί οι απεργιακές κινητοποιήσεις να μην είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ωστόσο όπως τονίζει ο κ.Λουράντος οι φαρμακοποιοί αυτή τη φορά θα δώσουν τη μάχη τους «εντός των φαρμακείων», ενημερώνοντας το κοινό για τις καταστροφικές συνέπειες στην τσέπη και την υγεία των πολιτών από την ύπαρξη φαρμακείων σε σούπερ μάρκετ και από την απελευθέρωση της τιμής των μη συνταγογραφούμενων.

Μάλιστα η συνδικαλιστική ηγεσία των φαρμακοποιών προτίθεται ουσιαστικά να «μαυρίσει» τους βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο στις επόμενες εκλογές, με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, που υπεραμύνθηκε των διατάξεων για το άνοιγμα του κλάδου.

«Εκτός από την απεργία, υπάρχουν άλλα όπλα, πιο επώδυνα, γι' αυτούς που ψήφισαν αυτό το έκτρωμα και προέβησαν, κατά την άποψή μου, την κυβερνητική εκτροπή στη Βουλή» δήλωνε εξάλλου το πρωί σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Λουράντος.

Υπενθυμίζεται πως πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο κ.Λουράντος είχε προειδοποιήσει πως αν ψηφιστεί η διάταξη τότε 11.000 θα γίνουν ο τάφος της κυβέρνησης.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: