ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Κακλαμάνης για Μουρούτη: "αυτούς που γράφουν στα twitter δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς τους"


Νικήτας Κακλαμάνης

Απάντηση στον Γιώργο Μουρούτη, έδωσε μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφρομή σχόλιο του προϊσταμένου του γραφείου του Πρωθυπουργού στο twitter και στο facebook, ότι «Επιτέλους! Διαγράφηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης! Πολύ κακό έκανε ήδη στη Νέα Δημοκρατία!».
Ο διαγραφείς από την Κ.Ο. ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, απάντησε στον Γιώργο Μουρούτη σημειώνοντας ότι «τους τύπους που γράφουν στα twitter δεν τους ξέρει ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς τους. Δεν με απασχολούν αυτοί οι τύποι».


koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: