ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Ένας… αιφνιδιασμένος Σαμαράς… ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΗΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Μίλησε για «αιφνιδιασμένους»…


Το νομοσχέδιο πέρασε οριακά και παρά τα συγκυριακά «ναι» των Λοβέρδου και Αηδόνη, η ανησυχία είναι έντονη στο κυβερνητικό στρατόπεδο, καθώς πολλοί από τους εναπομείναντες, στη χλωμή κυβερνητική πλειοψηφία, βουλευτές, έχουν εξαντλήσει πια τα όριά τους.

Μετά την ψηφοφορία, ο πρωθυπουργός φανερά ανήσυχος - και εκνευρισμένος - έκανε…
στις κάμερες την παρακάτω δήλωση:

«Οι μόνιμοι καταστροφολόγοι αιφνιδιασμένοι από όσα ήρθαν και από όσα καλά έρχονται για την Οικονομία, θέλησαν – το είδατε όλοι – να είναι η Ελλάδα στην ακυβερνησία. Αυτό δεν θα τους το επιτρέψουμε ποτέ. Εμείς, αντίθετα, κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την Ελλάδα του αύριο. Για τα νέα παιδιά, για τον Ελληνικό λαό.Και με μεγάλη αισιοδοξία και με μεγάλη δύναμη προχωράμε»...
 
 
nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: