ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ!! (όλο το παρασκήνιο) Τι θα κάνει με Απ. Κακλαμάνη; (ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΚΗΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!! )

Ένα νέο σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ήδη ισχνή κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά τη βραδινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.
 Σφοδρός καβγάς Βενιζέλου - Παπανδρέου - Τι θα κάνει με Απ. Κακλαμάνη;

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έχει να κάνει με ένα, αλλά με δύο αντάρτες και πλέον οι τριγμοί στην κοινοβουλευτική ομάδα είναι... εκκωφαντικοί! Υπενθυμίζουμε ότι ο  Γ. Παπανδρέου καταψήφισε το άρθρο 2, ενώ ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε παρών στο ίδιο άρθρο, που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Ήδη το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ είναι βαρύ, ενώ πληροφορίες του Πρώτου Θέματος κάνουν λόγο για άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε Βενιζέλο και Παπανδρέου. Αργά το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά μετα της καταψήφιση του δεύτερου άρθρου που αφορά στις τράπεζες από τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Βενιζέλος μπήκε στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Οι φωνές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλου ακούγονταν από το διάδρομο που συνδέει το γραφείο του ίδιου με αυτό του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Βενιζέλος ήταν φανερά εκνευρισμένος.
Λίγο πριν είχε βρει στον προθάλαμο του δικού του γραφείο να κάθονται με σκωπτικό ύφος οι στενοί του συνεργάτες του κ. Βενιζέλου Δημήτρης Καρύδης και Χρήστος Πρωτόπαπας. Ο κ. Βενιζέλος είχε βγει μόλις από την ολομέλεια της Βουλής και είχε κατευθυνθεί προς το γραφείο του, χωρίς όμως διάθεση να μιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες. Εκεί έμεινε μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Βγήκε έξω και μπήκε στη διπλανή πόρτα, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν από νωρίς στον χώρο της πρωθυπουργικής πτέρυγας, όπου διατηρεί γραφείο, και μαζί του ήταν από νωρίς οι συνεργάτες του Γιώργος Ελενόπουλος και Νίκος Ζιώγας.
Μπαίνοντας μέσα ο κ. Βενιζέλος τους προσπέρασε. Ο κ. Παπανδρέου βγήκε στον προθάλαμο να τον συναντήσει. Ο κ. Βενιζέλος φανερά εκνευρισμένος εισήλθε στο ιδιαίτερο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και ο κ. Παπανδρέου τον ακολούθησε. Ο κ. Βενιζέλος έδειχνε να μην μπορεί να κρατήσει τα προσχήματα. Του μιλούσε ευθέως σε δεύτερο πρόσωπο. Στο διάδρομο ακούγονταν οι λέξεις "κυβέρνηση" και "Σαμαράς". Η φρουρά των δύο ανδρών λειτούργησε άμεσα. Όσοι περνούσαν εκείνη τη στιγμή απ' 'εξω απομακρύνθηκαν. Ήταν φανερό πως οι σχέσεις των δύο ανδρών μόλις επιβαρυνόταν ακόμα περισσότερο...
 Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Βενιζέλος την ώρα που ο έτερος της συγκυβέρνησης, Αντώνης Σαμαράς, διέγραψε με... συνοπτικές διαδικασίες, επιτόπου, τον Νικήτα Κακλαμάνη που διαφοροποιήθηκε ψηφίζοντας παρών στο άρθρο ένα του νομοσχεδίου που αφορά το κοινωνικό μέρισμα και την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ με τα προαπαιτούμενα της Τρόικα.

Το Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια: