ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!


ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ!
Μαθαίνουμε ότι μετά την χθεσινή διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ και σήμερα από το κόμμα της ΝΔ. κάποιο πουλάκι μας πληροφόρησε ότι τοΣώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος από...
σήμερα το πρωί έπιασε και πάλι δουλειά. Οι άνδρες του Σώματος ξεσκονίζουν μια παλιά υπόθεση για τον Κακλαμάνη ο οποίος ελέγχεται εξονυχιστικά για την αγοραπωλησία ενός κάμπινγκ από τον επί δεκαετίες διευθυντή του γραφείου του (ως δημάρχου, υπουργού και βουλευτή) Σωτήρη Καρατζά.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο έλεγχος βασίζεται σε παλαιότερο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ σύμφωνα με το οποίο υπήρξε αδικαιολόγητη και αλματώδης αύξηση της περιουσίας του Καρατζά με την αγορά ενός κάμπινγκ στην Ελαφόνησο μαζί με στενότατους συνεργάτες του Ν. Κακλαμάνη.
Και ο βρώμικος πόλεμος έχει συνέχεια...

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: