ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Η σάπια Ελιά και τα κουκούτσια που έφτυσε η ιστορία

Τα παιδιά του κομματικού σωλήνα φοράνε τα… καλά τους και ξαναβαπτίζονται φορείς της ανανέωσης.
Για την φώτο ευθύνεται το ΛΗΜΕΡΙ

«Κλαυσίγελος».
Μόνο με αυτή τη λέξη θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ με το οποίο οι τελευταίοι «συστημικοί» του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να διασωθούν και να παραμείνουν στον πολιτικό στίβο μετά την δημοσκοπική κατακρήμνιση του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Το πιο τραγελαφικό από όλα είναι πώς όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα επιχειρούν να αποτινάξουν την… «στάμπα» του Πασόκου βάζοντας ένα νέο περιτύλιγμα με το όνομα ΕΛΙΑ και ευελπιστώντας ότι ο κόσμος θα λησμονήσει πως οι άνθρωποι αυτοί υπηρέτησαν ευλαβικά το λεγόμενο «κράτος-ΠΑΣΟΚ» από θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό.
Άνθρωποι του κομματικού σωλήνα, ανεπάγγελτοι και πολιτικοί γυρολόγοι στο σύνολό τους παρουσιάζουν το όλο εγχείρημα ως κάτι νέο και άφθαρτο και με αυτό τον μανδύα επιχειρούν να κατέλθουν στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Μετά το φιάσκο της κίνησης των 58 λόγω προσωπικών φιλοδοξιών και μεγαλοϊδεατισμού ήρθε η ΕΛΙΑ ως τελευταία σανίδα πολιτικής σωτηρίας του Βαγγέλη Βενιζέλου και των προστατευομένων του.
Σήμερα ζούμε το έργο που λέγεται «ανανέωση» της Κεντροαριστεράς και την δημιουργία του γνωστού ιταλικής προέλευσης πολιτικού σχηματισμού της “Ελιάς”.
Μία απλή και γρήγορη ματιά στα ονόματα που φέρονται έτοιμα να στελεχώσουν το ευρωφηψοδέλτιο του κόμματος, αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος ότι η περιβόητη “Ελιά” δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ενσάρκωση της γνωστής λαϊκής ρήσης «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η πλειάδα των “πασοκογενών” προσώπων που έχουν αναλάβει την… ιδεολογική “μάχη” υπέρ της ΕΛΙΑΣ , τα περισσότερα εκ των οποίων- αν όχι όλα- έχουν μία μακρά διαδρομή στους διαδρόμους της άλλοτε κραταιής κομματικής εξουσίας του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη και μετέπειτα στην Ιπποκράτους.
Ας πάρουμε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα των ονομάτων που ακούγονται για να δούμε πόσο νέο, φρέσκο και άφθαρτο είναι το εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ, η οποία μάλλον άρχισε να μυρίζει “μούχλα” προτού καν βγάλει τις πρώτες ρίζες της:
Συλβάνα Ράπτη: 
Γνωστή «μουτζαχεντίν» του Βενιζέλου στην «μάχη» του για την διεκδίκηση της κομματικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ το 2007. Μαζί με τον σύζυγο της αποτέλεσαν την ομάδα χάραξης επικοινωνιακής πολιτικής του Βενιζέλου.
Προερχόμενη από τον γνωστό όμιλο ΔΟΛ, από εκπαιδευτική συντάκτρια μεταπήδησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στην πολιτική ως μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ και σήμερα διεκδικεί να εκφράσει το… νέο και εναλλακτικό πρόσωπο της Ελιάς.
Κατερίνα Μπατζελή: 
Ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα που αξιοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου στην σύνθεση της κυβέρνησής του το 2009. Εκ Φθιώτιδας ορμώμενη και κολλητή του ΓΑΠ πέρασε από την ευρωβουλή και στη συνέχεια πήρε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο τον Παπανδρέου όταν αρνήθηκε να στρατευθεί ως υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Αφού λοξοκοίταξε προς ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αποτέλεσμα τώρα διεκδικεί και αυτή μια θέση στη φρέσκια ΕΛΙΑ.
Εύα Καϊλη: 
Προστατευόμενη του Βενιζέλου, από εκφωνήτρια μεσημβρινών δελτίων βρέθηκε βουλευτίνα. Ξύπνησε ένα πρωί κάπου στα τέλη του 2011 και αποφάσισε να το παίξει αντιμνημονιακή με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τότε όμως είχε αναδειχθεί μέσα από το ΠΑΣΟΚ ως βουλευτής και σήμερα πάλι ευνοούμενη από το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, έχει δοθεί και σε αυτήν ένα κομματικό οφίτσιο, αυτό της προέδρου του ΚΕΘΙ με ανύπαρκτα καθήκοντα.
Κυριάκος Πιερρακάκης: 
Με ακριβοπληρωμένες σπουδές στην Αμερική βρέθηκε εν μία νυκτί κι αυτός σε μία κρατικοδίαιτη θέση του Ινστιτούτου Νεολαίας επί ημερών της Μνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου. Για όσους ξέρουν καλά τους διαδρόμους κομματικής ιεραρχίας στο ΠΑΣΟΚ, ξέρουν ότι ο Πιερρακάκης υπήρξε το αγαπημένο παιδί της Άννας Διαμαντοπούλου όταν αυτή διετέλεσε Υπουργός Παιδείας. Έδιναν και έπαιρναν τότε τα δημοσιεύματα για τα έξοδα στο Ινστιτούτο Νεολαίας, τους παχυλούς μισθούς και τους κομματικούς εκλεκτούς που διορίζονταν σε Διοικητικά Συμβούλια χωρίς κανέναν έλεγχο.
Καψής Παντελής: 
Η ανανέωση προσωποποιημένη… Ο άνθρωπος που κατάφερε να πάρει την παχυλή του αποζημίωση από τον ΔΟΛ και να μεταπηδήσει ως διευθυντής του γραφείου τύπου στο πρωθυπουργικό γραφείο του Λουκά Παπαδήμου και αμέσως μετά ορίστηκε ως υπεύθυνος για την αναδιάρθρωση της ΝΕΡΙΤ. Μετά από αυτές τις «τεράστιες επιτυχίες» είναι βέβαιο ότι ο Παντελής Καψής μπορεί να στείλει στον κόσμο το μήνυμα της ανανέωσης της κεντροαριστεράς….
Ευθύμης Καρδαράς: 
Από κομματικός παράγοντας στην ΠΑΣΠ του Παντείου με τις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων στον χώρο του πανεπιστημίου το 2005 να τον “συλλαμβάνουν” την ώρα που επιχειρούσε να διενεργήσει εσωκομματικές εκλογές κόντρα στο Καταστατικό, σήμερα φιγουράρει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής κι αυτός με την Ελιά. Οι μόνες δουλειές που αναφέρει στο βιογραφικό του είναι από το 2010 έως και το 2012 όπου διετέλεσε υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Απρίλιο του 2013 όταν μετά από πρόταση του προέδρου της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέα Λοβέρδου, ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου τύπου του κόμματος.
Αυτό όμως που δεν λέει στο βιογραφικό του είναι ότι και τα προηγούμενα χρόνια κουβαλούσε τις τσάντες και τα κινητά τηλέφωνα του του Ανδρέα Λοβέρδου όταν ο τελευταίος έκανε τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Βενιζέλου στην μάχη των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.
Μπίστης Νίκος: 
Τι να πει κανείς για τον Νίκο Μπίστη; Από «αριστερός» με δράση στο Πολυτεχνείο το «γύρισε» στον σημιτικό εκσυγχρονισμό, υπέρ των Μνημονίων και σήμερα βρήκε τρύπα να ανεβεί στο καράβι της “Ελιάς”. Έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού χώρου και προς το παρόν του… έχει ξεφύγει η ΝΔ. Γιατί όμως οι κακές γλώσσες λένε πως άμα δει να βουλιάζει κι αυτό, θα είναι από τους πρώτους που θα πηδήξουν στο νερό για να το…εγκαταλείψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: