ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

Εμπλοκή με τη δόση: Δεν τελειώσαμε λέει ο Μόγκανταμ/ΔΝΤ

Απειλείται πάλι το success story και εκτίθεται η κυβέρνηση και το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου

Εμπλοκή με τη δόση: Δεν τελειώσαμε λέει ο Μόγκανταμ/ΔΝΤ
Ο επικεφαλής του τομέα Ευρώπης του ΔΝΤ, Ρέτζα Μέγκανταμ
Ιδιαίτερα εκρηκτικό χαρακτηρίζεται από διεθνείς αναλυτές και ανθρώπους με γνώση των εξελίξεων το κοκτέιλ δηλώσεων κορυφαίων στελεχών του ΔΝΤ και της Κομισιόν οι οποίοι -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ανατρέπουν τους σχεδιασμούς της ελληνικής κυβέρνησης και σκιαγραφούν νέα πραγματικότητα. Πρώτα ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ και εν συνεχεία οι κκ Τόμσεν και Μόγκανταμ από το ΔΝΤ εισάγουν νέα δεδομένα και κρατούν σε "αναμμένα κάρβουνα" την Ελλάδα. Αξιωματούχοι των Βρυξελλών χαρακτηρίζουν "βόμβα μεγατόνων" τη δήλωση του "σκληρού" του ΔΝΤ Ρέτζα Μόγκανταμ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση της Ελλάδας δεν έχει κλείσει καθώς υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα και δράσεις που πρέπει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση, τις οποίες δεν διευκρίνησε. Η δήλωση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το success story που οικοδομεί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός και αποκαλύπτει για ακόμη μια φορά επιχείρηση προπαγάνδας από το Μαξίμου, παραποιώντας την πραγματικότητα.
Αν εξεταστεί κάτω από το πρίσμα και ο "οδικός χάρτης" του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης η οποία παραπέμπεται για τις 17 Απρίλίου και όχι αύριο στη σύνοδο της 17ης Απριλίου που αρχικά διέρρεε η κυβέρνηση, τότε διαμορφώνεται ένα άκρως εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις της Αθήνας με τις Βρυξέλλες, την Ουάσινγκτον και τη Φρανκφούρτη.
Τα δεδομένα μεταβάλλονται άρδην και ο μύθος του success story δείχνει να αποδομείται εκ νέου. Αν και η τρόικα φαίνεται ότι συμφώνησε με την κυβέρνηση ότι με το πολυνομοσχέδιο ολοκληρώνονται νομοθετικά τα προαπαιτούμενα, εν τούτοις νέα ζητήματα έχονται στο φως αποκαλύπτοντας παράλληλα προσπάθεια της κυβέρνησης να ατα αποκρύψει και να παραπλανήσει media και κοινή γνώμη.
Στο ίδιο τέμπο και ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ παρέπεμψε τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος μετά το καλοκαίρι, μερικές μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο του οργάνου στην Αθήνα.
"Υπάρχουν ορισμένες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα προκειμένου να συστήσουμε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης", δήλωσε το Reuters, ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Μετά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων αυτών, τις οποίες δεν διευκρινίζει, «θα εξετάσουμε το ζήτημα του χρέους και το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά, μετά το καλοκαίρι» συμπληρώνει. 
Επίσης, όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη ορισμένες πτυχές που πρέπει να εξομαλυνθούν πριν η Αθήνα λάβει την επόμενη δόση, σημειώνει ο συντάκτης του Reuters.  
«Γίνεται συζήτηση τη Δευτέρα στο Eurogroup μεταξύ των Ευρωπαίων για την συνεισφορά τους. Μετά από αυτό, το Ταμείο, ανάλογα με την εφαρμογή των ενεργειών… θα εξετάσει την εκταμίευση της δόσης, λίγο αργότερα» αναφέρει ο Μόγκανταμ.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: