ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

[ΒΙΝΤΕΟ] ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΥΛΗ.


Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Ευ. Μειμαράκης, ζήτησε τον λόγο επι προσωπικού ο Γ. Δραγασάκης. Καθήκοντα προέδρου της βουλής ασκούσε ο Γ. Τραγάκης ο οποίος έδωσε τον λόγο στον Ευ. Βενιζέλο και όχι στον αντιπρόεδρο της βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΖΑ. 

Οι διαμαρτυρίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν έντονες, ο Γ. Τραγάκης υποστήριξε πως δεν μπορούσε να δώσει τον λόγο στον Γ. Τραγάκη γιατί ήταν στην έδρα του προεδρείου της βουλής. 


Τελικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την ολομέλεια και κατηγόρησαν το προεδρείο της βουλής για παραβίαση του κανονισμού. 


real

Δεν υπάρχουν σχόλια: