ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Πολίτης προς Γεωργιάδη: Αμ σας έχει μείνει ίχνος τσίπας, ζητήστε συγνώμη απ' τον ελληνικό λαό και φύγετε. Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί (Βίντεο)

Με τα κρεμμυδάκια έκαναν οι παρευρισκόμενοι στην εκπομπή του Χατζηνικολάου τον υπουργό-τηλέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη.
Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τα βίντεο, που προβλήθηκαν και τα οποία περιέχουν δηλώσεις του υπουργού υγείας, τότε που ήταν στέλεχος του Καρατζαφερέικου πολιτικού μορφώματος και έβριζε τον σημερινό αρχηγό του.

Προτιμάμε να παραθέσουμε ένα βιντεάκι με την τοποθέτηση που έκανε ένας συνταξιούχος πρώην καραβανάς. Με απόλυτα στρωτό εκφραστικό και κατανοητό λόγο, είπε σταράτες κουβέντες φέρνοντας σε έκδηλη αμηχανία, τον υπουργό του Σαμαρά, ο οποίος πέρα απ’ το θράσος του -που μεταφράζετε στην γνωστή κασέτα περί χρεοκοπίας της χώρας-δεν είχε το παραμικρό επιχείρημα να του αντιπαραβάλλει,

Κατέληξε, ο συνομιλητής του Γεωργιάδη, λέγοντας ότι αν στον υπουργό υγείας και στους ομόσταυλούς του, έχει απομείνει δράμι πολιτικής συνείδησης , κοινός τσίπας, να ζητήσουν από τον ελληνικό λαό ένα μεγάλο συγνώμη και να φύγουν γιατί ο κόσμος τους έχει σιχαθεί. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: