ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

«Είσαι πολύ μεγάλος μαλ@κ@ς» είπε τραγουδίστρια στον Παπανδρέου

 
Το περιστατικό συνέβη πριν από κάποιο διάστημα στο Βερολίνο, όμως τώρα έγινε γνωστό! Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Παπανδρέου και μία τραγουδίστρια που σε λίγο καιρό θα δώσει συναυλία στην….
Αθήνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου δειπνούσε σε ένα υπερπολυτελέστατο εστιατόριο του Βερολίνου μαζί με την παρέα του. Έφαγαν, ήπιαν από τα πιο ακριβά κρασιά και σαμπάνιες και έκαναν ένα απίστευτο λογαριασμό!
Η τραγουδίστρια ήταν εκεί και αφού είδε τον λογαριασμό που έκανε ο κύριος Παπανδρέου, τον πλησίασε και είπε: «Καλά, δεν ντρέπεσαι; Στην Ελλάδα ο κόσμος πεινάει κι εσύ βρίσκεσαι εδώ και περνάς έτσι βασιλικά».
Ο Γιώργος Παπανδρέου της απάντησε σύμφωνα με το e-tetradio: «Είστε αφελής και χαζή»! Η τραγουδίστρια μαινόμενη του απάντησε: « Κι εσύ είσαι πολύ μεγάλος μαλ@κ@ς»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: