ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

ΚΟΛΑΣΗ στα εντόσθια του ψευδοΠΑΣΟΚ… Κόλαση?… Τόσο μικρή τη κάναμε?…

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΚΑΒΓΑΣ  — Ο τύπος, μα ποιος τύπος, οι ΤιΒές με άναρθρε κραυγές και τεράστιους τίτλους, μεγαλοποιούν ένα θεματάκι, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε στα ψιλά της στήλης με τις κηδείες.
— Ενδεικτικό, το ευπρεπώς ολιγόλογο «άρθρο» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ… Ευτυχώς…. Τι τον ήθελαν τον τεράστιο τίτλο των ασημαντοτήτων???

  — Ο Βενιζέλος μπούκαρε έξαλλος στο γραφείο του ΓΑΠ!

  — Κόλαση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ!

— Πολλές φωνές ακούγονται αυτή την ώρα μέσα από το γραφείο του Βαγγέλη Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι έξαλλος με το αντάρτικο του ΓΑΠ και πριν πάει στο γραφείο του είχε περάσει από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού , όπου υπήρξε μεταξύ τους έντονο φραστικό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βγάλει δήλωση αποδοκιμασίας για Γιώργο Παπανδρέου και Απόστολο Κακλαμάνη.
  — Και ένα «ωραίο» σχόλιο-αβάντα στον τρισάθλιο γκαγκά:
   — Ο Τούρκογλου μέτρα μέρες!
  — Η αλήθεια είναι ότι ο Βενιζέλος δεν ελέγχει πια ούτε το κόμμα του.
Σε λίγες εβδομάδες κανείς δεν θα υπολογίζει αυτή τη χοντρόμπαλα, που θα παρακαλάει τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης να τον προστατέψουν από τους 10.000.000 εξαγριωμένους Έλληνες.
Αυτό το έκτρωμα ανθρώπινου σώματος θα θαφτεί όπως όπως σε μια ερημιά της αλλοδαπής όπου θα αυτοεξοριστεί για να γλιτώσει τη ζωή του, γιατί στην Ελλάδα ακόμη και τον τάφο του θα ρημάξει ο εξαθλιωμένος Έλληνας ψάχνοντας για εκδίκηση σε χρόνο που οι σημερινοί πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης δεν θα απολαμβάνουν την προστασία της αστυνομίας.

==== Ποια κόλαση και ποιος καβγάς μωρέ???…. Για μια σφραγίδα, που ήδη είναι υπό εξαφάνιση από όλους τους πράσινους απατεώνες??? ΚΑΙ ΦΤΑΊΕΙ μόνο ο χοντρόμπαλος Βενιζέλος??? Τι διαφορετικό πολιτεύεται από τον γκαγκά Παπανδρέου???
ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ…..



Δεν υπάρχουν σχόλια: