ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Τον κάναν νούμερο (το "Νούμερο")


Αδωνις: Ο Παπανδρέου, μας δέσμευσε για 2 χρονια... Ο Σαμαράς για 10! Δηλαδή μνημόνιο επί 5...


Τον κάναν νούμερο (το "Νούμερο"). Ποιο αιχμηρός ο Στάθης (εχετε μάθει να ακουτε μονο τον εαυτό σας. Εδώ θα μας ακούσετε!), ενώ μέχρι και η νεοδημοκράτισσα Πηνελόπη Γαβρά, του είπε πως γελάει ο κόσμος με αυτά που λεει ("με αυτα που λετε θα σπάσουν...
οι τηλεθεατές τους δεκτες τους").

Φυσικά του βάλαν τις παλιές κορυφαίες στιγμές του, όταν εβριζε τον Σαμαρά και χαρακτήριζε κλέφτες και ψεύτες, Πασόκους καιι Νεοδημοκράτες.

Το πιο φοβερό ηταν εκείνο που έλεγε για τον τρόπο που δέσμευσε ο Σαμαράς την χώρα (ο Παπανδρέου, μας δέσμευσε για 2 χρονια, 2010-2012, ενώ ο Σαμαράς για 10 χρόνια. Μέχρι το 2020. Δηλαδή μνημόνιο επί πέντε).

Εδώ κατάπιε την γλώσσα του και είπε πως "μου βάζετε αυτά που έλεγα, οταν ο Σαμαράς ήταν αντίπαλος μου"...


Από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: