ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.14

Οι μπάτσοι ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά (και χωρίς πεντακοσάρικα)Οριστικοποιήθηκε τελικά η ειδική κατηγορία των συμπολιτών μας που θα λάβουν το μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα του Αντώνη Σαμαρά . Πρόκειται για τους αστυνομικούς . 

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μοιραστεί το πλεόνασμα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη , αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να το μοιράσει σε ανθρώπους τους οποίος έχει πραγματικά ανάγκη . Τους αστυνομικούς . Γιατί όσο μπάτσος και αν είσαι , θες και το φιλοδώρημα σου για να γίνεις ακόμα πιο μπάτσος .

Αυτό το μέρισμα αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της κυβέρνησης προς τους άγρυπνους προστάτες της . Οι οποίοι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ως φύλακες άγγελοι του Αντώνη Σαμαρά , του Ευάγγελου Βενιζέλου , του Άδωνη Γεωργιάδη , του Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων παιδιών της συγκυβέρνησης . Λίγο ο Κωστής Χατζηδάκης τους ξέφυγε με αποτέλεσμα να τις αρπάξει στο παρελθόν , αλλά λάθη γίνονται .


Πολλοί , εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες , έσπευσαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ότι δωροδοκεί τους μπάτσους ώστε να ψηφίσουν Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου . Ξεχνάνε ότι ο σωστός ο μπάτσος , ούτως ή άλλως , ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά εκ πεποιθήσεως . Γιατί ο σωστός ο μπάτσος γεννήθηκε δεξιός και θα πεθάνει δεξιός .

(Οι μπάτσοι αναβαθμίζονται . Εκεί που έπαιρναν τρεις και εξήντα για να δέρνουν τον κόσμο , τώρα παίρνουν πεντακόσια .  )


Δεν υπάρχουν σχόλια: