ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.14

Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις

Μέσα στο 2014 έχουν γίνει 400 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου
Γράφει ο Χρήστος Καπούτσης
Έχει κλιμακώσει τις προκλήσεις της η Τουρκία στο Αιγαίο. Οπλισμένα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβιάζουν συστηματικά τα όρια του εθνικού μας εναέριου χώρου, ενώ δεν διστάζουν να κάνουν χαμηλές πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος.
Επίσης, πολεμικά πλοία της Τουρκίας προσεγγίζουν τις ακτές των ελληνικών χωρικών υδάτων, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και την Εύβοια!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΓΓΕΘΑ, μέσα στο 2014 (από 1/1/2014 μέχρι και 19/3/2014) τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν παραβιάσει τον εθνικό μας εναέριο χώρο 400 φορές (Ιανουάριος 239 φορές, Φεβρουάριος 100 φορές, Μάρτιος 61 φορές).
Και κάτι ακόμη. τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν περικυκλώσει ελληνικά αεροσκάφη και έχουν κάνει και τέσσερις χαμηλές υπερπτήσεις (Ιανουάριος 2, Μάρτιος 2) πάνω από νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο.
Φυσικά, σε κάθε τουρκική παραβατική συμπεριφορά, η αντίδραση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι άμεση. Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν και καταδιώκουν τα τουρκικά, ενώ πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού παρακολουθούν «εκ του σύνεγγυς» την πλεύση τουρκικών πλοίων, όταν παραβιάζουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Η κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας προβληματίζει την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η Τουρκία, μέσω της δράσης των μαχητικών αεροσκαφών και των πολεμικών πλοίων της, αμφισβητεί εμπράκτως τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.
Χαμηλή ένταση
Η Τουρκία, κάνοντας επίδειξη στρατιωτικής ισχύος, συντηρεί ένα καθεστώς χαμηλής έντασης στο Αιγαίο, που ωστόσο, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή ελληνοτουρκική κρίση. Επιπλέον, οι ενδείξεις για ύπαρξη φυσικού αερίου επέκτειναν την τουρκική δραστηριότητα από το Αιγαίο στην Ανατολική Μεσόγειο. Τα σημάδια ότι η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα, με σκοπό να ακυρώσει τα ελληνικά και ελληνοκυπριακά δικαιώματα στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, είναι πιά πολλά και καθημερινά
Οι Τούρκοι «καλλιεργούν» τον ελληνικό φόβο και με τη συνεχή αεροναυτική παρουσία τους στην περιοχή. Θέλουν να καταστήσουν σαφές ότι έχουν θέσει υπό τον στρατιωτικό έλεγχό τους τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της γραμμής Κρήτης – Ρόδου κα Κύπρου, ως προέκταση του Αιγαίου.
Οι αντιδράσεις, όμως, της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού φαίνεται ότι συγκρατούν, μέχρι τώρα τουλάχιστον, την επεκτατική βουλιμία της Τουρκίας.
“Το Παρασκήνιο”

Δεν υπάρχουν σχόλια: