ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!!!!! Δείτε τα έγγραφα – φωτιά της Ραχήλ Μακρή για την Eurobank!!! Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ) ΥΨΟΥΣ 25 ΔΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ!! ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ

makri
Το απόγευμα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, ότι «τράπεζες έχουν μεταφέρει κάτω από την μύτη των ελεγκτικών μηχανισμών, το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων τους, ύψους 25 δισ., στα νησιά Κέυμαν».
Μάλιστα η κυρία Μακρή κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομα της τράπεζας.
Το όνομα της τράπεζας το αποκάλυψε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νέου μνημονίου. Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος ότι η τράπεζα αυτή είναι η Eurobank.
Δείτε τα έγγραφα που κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Σώζουν τους τραπεζίτες, όχι τις τράπεζες...


eurobank-1eurobank-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: