ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

Το 98% των νόμων ψηφίζονται πια εκτός Ελλάδος


KroeswithbucketΒλέπουμε στις δημοσκοπήσεις πως η κοινωνία έχει φύγει μπροστά από τα  φοβισμένα κόμματα, τα οποία προσπαθούν να την υποτάξουν με την βοήθεια τρομολαγνικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων.
Βλέπουμε ακόμη πως χωρίς έναν ενιαίο  ισχυρό κομματικό ευρωσκεπτικιστικό φορέα το ποσοστό των συνολικά ευρωσκεπτικιστών φτάνει το 35%, ενώ αν μιλήσουμε για επιμέρους ευρωπαϊκά θέματά  το ποσοστό αυτό αυξάνεται εντυπωσιακά.
Πλέον το  δίλημμα “μνημόνιο η έξοδος από το ευρώ” εξοργίζει και οδηγεί σε άγρια αποδοκιμασία και σε απόρριψη της λιτότητας-μνημονίων και του ενιαίου   νομίσματος.
Όσο ο πολίτης ανακαλύπτει τι έχει συμβεί στην ζωή του από την ευρωπαϊκή “εμπλοκή” τόσο περισσότερο αρχίζει να σκέφτεται  και να απορρίπτει επιμέρους πολιτικές. Η χώρα οδηγείται ντε facto σε αυτό που ζητούν οι eurosceptics.GR μέσω αρθρογραφίας και παρεμβάσεων δηλαδη σε “μια  πιο επιλεκτική σχέση με την ευρώπη”.
Η αλήθεια είναι ότι ευρωπαικη μας εμπλοκή στηρίχτηκε στην άγνοια, στην χαμηλή συμμέτοχη στις ευρωεκλογές, στον έλεγχο της πληροφορίας, στην συνθηματολογία στο συναίσθημα. Τώρα πια στηρίζεται σε τηλεαστέρες και τραγουδιστές, και σε επικοινωνιακή Φούσκα σε χρώματα μπλε και κίτρινα αστερακια.  Σε όλα τα κρίσιμα θέματα όμως τόσο ελλαδα όσο και ο πολίτης ήταν απών.
Ειδικότερα ο Έλληνας πολίτης  για την ευρωπαϊκή εμπλοκή δεν ρωτήθηκε πότε και για τίποτα.  Σύρθηκε σε αυτή την ένωση σιωπηλά και χωρίς εξαντλητικό διάλογο. Ως αποτελέσματα σήμερα μοιάζει να αποτελεί διαχρονικά ένα μαύρο πρόβατο που δεν υιοθετεί εύκολα τις αποφάσεις ή καθυστερεί στην εφαρμογή τους. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί ο πολίτης βρίσκεται διαρκώς μπροστά σε τετελεσμένα που ψηφίζονται χωρίς διάλογο  και που τον δεσμεύουν και που δεν γνώριζε καν ότι υπαρχουν.
Μπροστά σε αυτό το δεδομενο οι Έλληνες ευρωπαιστές  θα πανηγυρίζουν πως εξευρωπαΐζονται τόσο οι ίδιοι όσο και η χώρα  όταν ψηφίζουν κάτι στα κρυφά
Και θα φέρνει ως απόδειξη ότι τους δίνουν εύσημα  όταν υιοθετούν μια ξένη νομοθεσία. Μαλιστα Ελλάδα είναι τα τελείται 8 χρόνια  στην πρώτη θεση στο ποσοστό  εναρμόνισης του εθνικού δικαίου μας με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συγκεκριμένα,  βάσει των αποτελεσμάτων του Πίνακα Επιδόσεων Ενιαίας Αγοράς Αρ. 28 (Single Market Scoreboard No. 28) για την περίοδο Μάιος 2013 – Νοέμβριος 2013, η Ελλάδα μείωσε το έλλειμμα  ενσωμάτωσης των Οδηγιών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης ξεπερνώντας ακόμη και  το στόχο που τέθηκε από το Ευρωπαϊκό  Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για  το έλλειμμα ενσωμάτωσης.
Σε μια ευρωπη υπό κατασκευή όλοι  οι υπόλοιποι κρατούν μπόσικα εμείς τρέχουμε να εξευρωπαϊστούμε πρώτοι διαλύοντας κάθε τι ελληνικό.
Το Εθνικό δίκαιο πηγάζει από ένα συνολικό αξιακό και πολιτισμικό πλαίσιο  το οποίο εγκαταλείπεται υπέρ ενός ξένου και δυστυχώς στην Ελλάδα κάποιοι πανηγυρίζουν. Το 98% των νόμων ψηφίζονται πια εκτός Ελλάδος και πρακτικά απομένει στην  εδώ νομοθετική εξουσία να ψηφίζει καποια μνημόνια και εφαρμοστικούς και αυτα καθ υποδειξην και μάλιστα απλουστευμένα με ένα νόμο και ένα άρθρο σε δυο μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: