ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

Τι θα κάνει ο Βενιζέλος με τα πορίσματα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ;



Άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα πολλά και σοβαρά που αντιμετωπίζει τούτη την εποχή ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος.

Η πληροφορία ότι ξεκινά εισαγγελική έρευνα για τη «μαύρη» τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο 2007-2010, ενώ λογικά θα έπρεπε να τον χαροποιήσει, στην πραγματικότητα τον έχει προβληματίσει.

Διότι ναι μεν η επίμαχη περίοδος αφορά στο Γ. Παπανδρέου και τη δικιά του ηγετική ομάδα (Ν. Αθανασάκη, Ροβ. Σπυρόπουλο ο οποίος να μην ξεχνιόμαστε, παραμένει διοικητής του ΙΚΑ και άλλα στελέχη του επιτελείου του ΓΑΠ), αλλά η ανακίνηση του θέματος τώρα εκτιμά πως θα βλάψει την ήδη δεινά τραυματισμένη Ελιά και θα φέρει ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας με αρνητικές παρενέργειες λίγε μέρες πριν τη διπλή κάλπη του Μαΐου.

Δεν το ήθελε με τίποτα αυτό.

Άλλωστε, ο Βενιζέλος παράτυπα μέχρι σήμερα, αν και είχε δημοσίως δεσμευτεί για το αντίθετο (!), έκρυβε τα πέντε πορίσματα για να τα χρησιμοποιεί επ' ωφελεία του στον εσωκομματικό πόλεμο με τον ΓΑΠ, που πλέον έχει προσλάβει άγρια χαρακτηριστικά.

Τώρα όμως, λόγω της εν εξελίξει δικαστικής έρευνας είναι υποχρεωμένος να βγάλει τα πορίσματα απ' τα κομματικά σεντούκια και να τα παραδώσει στη Δικαιοσύνη!

Βέβαια θα επιχειρήσει, όπως πληροφορούμαστε, να καθυστερήσει την όλη διαδικασία για μετά τις ευρωεκλογές.

Για να δούμε, διότι και η υποκρισία και η αναξιοπιστία έχουν τα όριά τους...

Υ.Γ. Αμφιβάλλετε ότι αυτό το εξαιρετικά σοβαρό θέμα ή θα το «θάψουν» τα καθεστωτικά ΜΜΕ της παραπληροφόρησης ή θα τον υποβαθμίσουν όσο περισσότερο γίνεται; Ενώ αν αφορούσε κάποιο άλλο κόμμα, μέχρι... έκτακτα θα έκαναν οι ιμάντες της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης»!

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: