ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!


Όπως έγινε γνωστό η Εφορία έχει κατασχέσει 26.000ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του Νότη Σφακιανάκη και μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα προβεί και σε κατάσχεση επιπλεόν 10.000ευρώ.

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως ήταν φυσικό έγινε έξαλλος με την δέσμευση των χρημάτων του. Ωστόσο ο λογιστής του, Νίκος Κιλιμάτος δήλωσε: «Παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου, ειδικά με έναν φορολογούμενο Έλληνα ο οποίος καταβάλλει φόρους πάρα πολύ μεγάλους διότι δηλώνει αυτά που πρέπει να δηλώσει».

Ο Νότης Σφακιανάκης, δεν μπορεί να το δεχτεί και ανέθεσε στον λογιστή του, να καταθέσει δήλωση αντίθεσης προς την δέσμευση χρημάτων. Η δήλωση αυτή, είναι ένα έγγραφο, όπου ο τραγουδιστής, κάνει γνωστή στην Εφορία την άρνησή του, να πληρώνει έκτακτους φόρους, αλλά καταβάλει το ποσό κανονικά στους τακτικούς φόρους.

Ο Νότης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Το να βάζει κάποιος το χέρι του στην τσέπη σου χωρίς να το δικαιούται, πρέπει να του κόψεις το χέρι. Τώρα, με αναγκάζουν να τρέξω νομικά κατά του Κράτους της πλάκας, κατά όποιου έχει κάνει αυτή την καταχρηστική πράξη. Ε, δεν θα με ταλαιπωρήσουνε; Θα με ταλαιπωρήσουνε!». Για να δούμε λοιπόν, ποια θα είναι η συνέχεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: