ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

Η “Νέα Ελλάδα” του Σαμαρά “διώχνει” τον Καραμανλή


samaras-karamanlisΕθνική Συνδιάσκεψη και εκλογές τον Οκτώβριο
Ειλημμένη θεωρείται, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, η απόφαση του κ. Σαμαρά να προχωρήσει σε διάλυση της ΝΔ και σε μετεξέλιξη του κόμματος σε «Νέα Ελλάδα». Σύμφωνα, δε, με το σχεδιασμό του πρωθυπουργικού επιτελείου, στο νέο κόμμα, που, όπως λέγεται, φιλοδοξεί να καλύψει το χώρο του Κέντρου, θα μπορούσαν να μετάσχουν και πρώην αλλά και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ιδιαίτερα στο χώρο της Κεντροαριστεράς οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές μετά την 25η Μαΐου. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι στόχος του πρωθυπουργού είναι η μετεξέλιξη της ΝΔ να αποφασιστεί μετά τη διενέργεια Εθνικής Συνδιάσκεψης, από το βήμα της οποίας ο κ. Σαμαράς θα απευθύνει προσκλητήριο προς τις «δυνάμεις της λογικής» για την «αλλαγή σελίδας στη χώρα» κι ενώ μεταξύ των όσων συζητούνται είναι και ένα ακόμα εκλογικό σενάριο, που τοποθετεί τις εθνικές κάλπες τον Οκτώβριο. Όλα αυτά, βέβαια, υπό την προϋπόθεση ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι στοιχειωδώς διαχειρίσιμο από την κυβέρνηση και δεν θα δημιουργεί ζήτημα «πολιτικής νομιμοποίησης».
Αποφασισμένος να απόσχει από τα ψηφοδέλτια αν ο κ. Σαμαράς προχωρήσει σε διάλυση της ΝΔ και δημιουργία νέου κόμματος φέρεται ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, ενώ ανάλογη στάση αποχής από την εκλογική διαδικασία θα τηρήσουν και οι «καραμανλικοί» βουλευτές. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τις μέρες των πασχαλινών διακοπών μεταξύ στενών συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών την περίοδο της διακυβέρνησης του συζητήθηκαν οι εξελίξεις στη ΝΔ και η μετακίνηση του κόμματος στα «δεξιά» του πολιτικού φάσματος. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, διατυπώθηκαν και ερωτήματα για το πώς ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει «άνοιγμα στο Κέντρο με Μπαλτάκους στο στενό του περιβάλλον»…
Το «σταυρόλεξο» της προεδρικής εκλογής
Στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού έντονη δυσφορία έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη από την πλευρά του κ. Σαμαρά για υπόδειξη από τη ΝΔ, με το πέρας της θητείας του κ. Κάρολου Παπούλια, του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Ένα σενάριο το οποίο ο κ. Καραμανλής δεν φαίνεται να αποκλείει για την επάνοδο του στην κεντρική πολιτική σκηνή, και παρακολουθεί, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν συνομιλητές του, «με απορία» τον κ. Σαμαρά να αναφέρεται σε «Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Αριστερά». Μεταξύ των συνομιλητών, πάντως, του πρώην πρωθυπουργού συζητήθηκε το «φλερτ» του Μεγάρου Μαξίμου με τον κ. Κ. Σημίτη, ο οποίος επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Όπως σας έχει ενημερώσει η στήλη ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Σημίτης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον πρωθυπουργό σε δείπνο στο οποίο παρακάθισε προ δεκαπενθημέρου με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα.
Νόνη Καραγιάννη στα Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: