ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.14

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Πήγαν μόνο ...οκτώ άτομα σε ομιλία του Μουσουρούλη

Στο μικρό ξενοδοχείο "Βυζαντινό" πήγε να μιλήσει στην Πάτρα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ο πρώην υπουργός και βουλευτής Κωστής Μουσουρούλης. 

Η αίθουσα εκδηλώσεων, όπου γίνονται αυτές οι ομιλίες, χωράει περίπου 60 άτομα. Δεν είναι επομένως δύσκολο να γεμίσει - για τέτοιες περιπτώσεις επιλέγεται στην Πάτρα και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. 

Πόσοι όμως παρέστησαν τελικώς στην ομιλία του κ. Μουσουρούλη; Όπως αποκαλύπτει έγκυρη πηγή από την αχαϊκή πρωτεύουσα στο E-fimerida.com, όλα κι όλα ... 8 άτομα!

Και ο κ. Μουσουρούλης αποφεύγει να το πει σε οποιονδήποτε... 
ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ


http://www.e-fimerida.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: