ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

[ΒΙΝΤΕΟ] ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ,ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙ, ΚΑΙ "ΜΑΛΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ

“ Δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά ο ιδρυτής του «Ποταμιού» , Σταύρος Θεοδωράκης, με τις ερωτήσεις που του θέτουν οι πολίτες στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί ανά την ελληνική επικράτεια, λίγο πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών της Άνοιξης ”



Μετά από την Κρήτη, όπου πάλι σημειώθηκε ένα λεκτικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ήταν η σειρά της Πάτρας να προκαλέσει εκνευρισμό στον πρώην πλέον δημοσιογράφο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως πρώην δημοσιογράφος, φαίνεται ότι έχει συνηθίσει να θέτει εκείνος τις ερωτήσεις και να παίρνει τις απαντήσεις. Οι ρόλοι όμως έχουν αντιστραφεί και η απαίτηση του κόσμου προφανώς είναι να μάθει τις θέσεις του «Ποταμιού», ειδικότερα όταν επίκειται εκλογική διαδικασία και το «Ποτάμι», όπως όλα τα κόμματα, διεκδικεί την ψήφο των πολιτών.

Στη συγκέντρωση της Πάτρας, ένας πολίτης θέλησε να μάθει περισσότερα για τα κείμενα και τις θέσεις του «Ποταμιού» και βέβαια να πάρει και μια πειστική απάντηση για το πως έφτασε η χώρα ως εδώ, αλλά και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον διέκοψε σε κάποιο σημείο, τονίζοντας ότι «Επιτρέψτε μου κύριε. Κάνατε ένα ερώτημα 4,5 λεπτά. Επιτρέψτε μου να δώσω μια απάντηση. Δεν είστε ο μοναδικός καλεσμένος εδώ».

Στη συνέχεια, ο ιδρυτής του «Ποταμιού» άρχισε να εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους κατά τη δική του εκτίμηση έφτασε η χώρα ως εδώ, μιλώντας γενικά και αόριστα για έναν «κομματικό ζυγό», για ρουσφέτια, αλλά δεν ήθελε να δείξει τον ένα που φταίει. Απέφυγε να μιλήσει δηλαδή για πρόσωπα, γεγονός που θυμίζει έναν λόγο κάπως «απολίτικο» και μια έκθεση ιδεών. Ο Σταύρος Θεοδωράκης μάλιστα ήταν κάπως ειρωνικός προς τον πολίτη λέγοντας ότι«Για μένα φίλτατε ή σύντροφε, όπως θα ήθελες να σε αποκαλώ», γεγονός που φανέρωνε τον εκνευρισμό του για την ερώτηση που δέχτηκε.

Δείτε το video:




anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια: