ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Ερχονται δεκάδες συλλήψεις για τον θάνατο του βαρυποινίτη


Ένα βήμα πριν τη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων αλλά και αστυνομικών που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό και τον θάνατο Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, βρίσκονται οι αρχές.

Πληροφορίες…

αναφέρουν ότι αναμένεται να ασκηθούν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εναντίον 15 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας οι οποίες έχουν προσωποποιηθεί, εναντίον δεσμοφυλάκων στο Μαλανδρίνο, αλλά και εναντίον αστυνομικών του ΑΤ Ιτέας. Οι κατηγορίες εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου και αστυνομικών που υπηρετούν στο ΑΤ Ιτέας θα ασκηθούν «in rem», δηλαδή δεν έχουν ακόμη προσωποποιηθεί και οι διώξεις θα είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή της Άμφισσας, που χειρίζεται την έρευνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», το βράδυ της Δευτέρας είχαν ήδη εντοπιστεί στοιχεία που να συνδέουν τον ξυλοδαρμό με άτομα από τις φυλακές Νιγρίτας.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν σε πολύωρες καταθέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων, αστυνομικών, φρουρών και μαρτυρίες δεκάδων ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον κρατούμενο στη «διαδρομή» του από τις φυλακές Μαλανδρίνου, το δικαστήριο και το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, μέχρι το του κελί, στις φυλακές Νιγρίτας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιλία Καρέλι, ο οποίος είχε δολοφονήσει τον 46χρονο υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου στις 25 Μαρτίου, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τουλάχιστον δέκα άτομα στις φύλακες πριν μπει στο κελί του.

Πηγή από την ιατροδικαστική υπηρεσία που μίλησε στην εφημερίδα είπε ότι δεν έχει συνταχθεί ακόμα η έκθεση νεκροψίας και νεκροτομής, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των ιστολογικών εξετάσεων. Ωστόσο, οι ιστολογικές που θα καθυστερήσουν περίπου μια εβδομάδα, αναμένεται να αποδείξουν αν ένα σημάδι που υπάρχει στο χέρι του νεκρού προέρχεται από εκκένωση ηλεκτρισμού.

Αν και τα μέχρι στιγμής στοιχεία «δείχνουν» ότι ο Καρέλι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ωστόσο, οι αρχές θέλουν να δουν πόσο βάναυσα ξυλοκοπήθηκε κι αν ο θάνατος του προήλθε -εκτός από τα χτυπήματα- και από ηλεκτροσόκ.

Σημειώνεται ότι το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να προχωρήσουν σε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Via


Δεν υπάρχουν σχόλια: