ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΙΝΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΥΖΟ!


pistodotisi omilou karouzou

ΣΧΕΤΙΚΟ:Καμμένος: ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΑΜΑΡΑ


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2014/03/blog-post_62.html#ixzz2xdj7Pewx


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΤΕ.

Ο άνθρωπος που μαζί με τον υπόδικο Παπακωνσταντίνου υπέγραψαν το μνημόνιο ρίχνοντας την Ελλάδα στον όλεθρο, παραμένει ακόμα στην θέση του όταν και ο ίδιος εμπλέκεται σε σκάνδαλα δισεκατομμυρίων που καλύπτονται από το δημόσιο χρήμα, το χρήμα των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αυταπάτες. Όλοι όσοι καλύπτουν τον Προβόπουλο, εντός και εκτός βουλής είναι συνένοχοι στην δολοφονία των Ελλήνων. Εάν η δικαιοσύνη δεχθεί πιέσεις (πάλι) για να τον φυγαδεύσει, ας απευθύνει κάλεσμα στον λαό. Αλλιώς ας παραιτηθούν. Συγκάλυψη τύπου Proton δεν περνάει και όσοι το επιχειρήσουν πιστεύοντας ότι θα τους φυγαδεύσουν οι καναλάρχες – οικοδεσπότες τους, θα συνθλιβούν.

Δείτε τα έγγραφα φωτιά της απόρρητης έκθεσης:

pistodotisi karouzou_1pistodotisi karouzou_2pistodotisi karouzou_3pistodotisi karouzou_4pistodotisi karouzou_5pistodotisi karouzou_6pistodotisi karouzou_7pistodotisi omilou karouzou

Δεν υπάρχουν σχόλια: