ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΟΦΑΓΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΟΥ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?















από facebook
ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΟΦΑΓΟ κον ΤΟΜΠΡΑΜε διαβολεμένη και βασανιστική απορία αναρωτιέμαι αν η "παραδοξότητα" έχει ερμηνεία!! Και εξηγούμαι :
Πως είναι δυνατόν να συνάδουν αγαπητέ κύριε Τόμπρα, η αγωνιστικότητα σας κατά της Τραπεζιτοκρατίας... (ενάντια δηλαδή των Μνημονιακών νόμων που κατά παραγγελία θεσμοθετούνται με το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και του τέως Πρωθυπουργού) ....με το να ΔΗΛΩΝΕΤΕ FUN του Καταλληλότερου στην σελίδα του στο facebook?
4500 LIKE εκ των οποίων ένα απ αυτά είναι και το δικό σας και οι οποίοι καλείτε (και εσείς?) τον πρωθυπουργό της πίτσας και του playstation να πάρει στους ώμους του την Σωτηρία της χώρας.
Αναρωτιέμαι , και νομίζω εύλογα, αν και εσείς είστε ένας εκ των προσωπολατρων σαπρόφυτων μουγκών που ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ακόμα και όταν αγύρτες σαν τον διορισμένο Στουρνάρα Τον "Υβρίζουν" εντός κοινοβουλίου ως "ολετήρα" της χώρας και τον εκθέτουν υποστηρίζοντας την ΕΛΣΤΑΤ του υπόδικου Γεωργίου καρφώνοντας ταυτόχρονα (τον επιδοκιμαζόμενο με like από σας) ΚΩΣΤΑΚΗ ως τον ΠΡΩΤΑΙΤΙΟ της καταστροφής της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: