ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.14

Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ λόγω Παπανδρέου


Τεταμένη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της καταψήφισης της ρύθμισης για τις τράπεζες από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη.


Συγκεκριμένα, ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Τάκης Ρήγας, τόνισε με νόημα ότι όλοι πρέπει να είναι «προσεκτικοί» στις κινήσεις και τις ενέργειές τους.

Από την πλευρά τους η κ.κ. Χριστοφιλοπούλου και Κεγκέρογλου επέκριναν τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής για τη στάση τους στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.«Επιτέλους, τέλος με τις προσωπικές στρατηγικές. Παίζονται παιγνίδια σε βάρος της παράταξης. Είναι αδιανόητο ένας πρώην πρωθυπουργός να λειτουργεί έτσι» φέρεται να είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Η θερμοκρασία, ωστόσο, χτύπησε κόκκινο όταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε «πώς γίνεται να εξηγεί σε όλους εμάς ο Σαχινίδης ότι είναι σωστή η διάταξη για τις τράπεζες και να μην το έχει εξηγήσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Ααν υπάρχει κομπίνα με τις τράπεζες να έρθουν να μας την εξηγήσουν αυτοί που καταψήφισαν»

Στη συνέχεια οι Κ. Τριαντάφυλλος και Θ. Μωραΐτης αποχώρησαν εκνευρισμένοι από την συνεδρίαση, με πληροφορίες να θέλουν τον πρώτο να σκέφτεται να παραιτηθεί από εισηγητής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τριαντάφυλλος αποχώρησε από τη συνεδρίαση, τονίζοντας πως όσα λέγονται για τον κ. Παπανδρέου θίγουν την ιστορία της παράταξης και ότι το νομοσχέδιο απείχε παρασάγγας από τη σοσιαλιστική φιλοσοφία. Από την πλευρά του Ο Θ. Μωραΐτης, προτού φύγει μαζί με τον κ. Τριαντάφυλλο, ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση, γιατί θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου τη στιγμή που θα πρέπει όλοι να κοιτάξουν τι θα κάνουν στις εκλογές.


voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: