ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος στη Μαριούπολη μεταξύ Ουκρανών στρατιωτών και φιλορώσων! Τουλάχιστον 20 νεκροί!

ΒΙΝΤΕΟ: Πόλεμος στη Μαριούπολη μεταξύ Ουκρανών στρατιωτών και φιλορώσων! Τουλάχιστον 20 νεκροί!
Τουλάχιστον 20 ένοπλοι φιλορώσοι αποσχιστές έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή στη Μαριούπολη, σε συγκρούσεις με τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και δυνάμεις ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας.
Ουκρανικές δυνάμεις συγκρούστηκαν με φιλορώσους αποσχιστές για τον έλεγχο του τοπικού αρχηγείου της αστυνομίας και κτηρίου του υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία είχαν προσωρινά καταληφθεί από τους τελευταίους, όπως ανακοίνωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ. Το πρακτορείο Interfax-Ukraine έκανε λόγο νωρίτερα για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς κατά τη σύγκρουση.
Η αστυνομία, σύμφωνα με το πρακτορείο, προσπάθησε να ανακτήσει τον έλεγχο από τους φιλορώσους ενόπλους, όταν οι τελευταίοι άνοιξαν πυρ από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο είχαν προσπαθήσει να καταλάβει. Η τοπική αστυνομία στην περιφέρεια του ανατολικού Ντονέτσκ, κέντρου της φιλορωσικής εξέγερσης κατά της κυβέρνησης του Κιέβου, αρνήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα.
Η Τετιάνα Ιγκνατσένκο, δημοσιογράφος στη Μαριούπολη, έκανε λόγο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, για εντατικές μάχες γύρω από τα κτήρια τα οποία έχουν καταλάβει οι φιλορώσοι αποσχιστές. Μίλησε ακόμη για έναν νεκρό και έξι τραυματίες από την πλευρά των ανταρτών.
Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν εισέλθει με πολυάριθμα τεθωρακισμένα οχήματα στην πόλη, η οποία αποτελεί βασικό βιομηχανικό και διαμετακομιστικό κέντρο της Ουκρανίας, με πληθυσμό μισού εκατομμυρίου κατοίκων.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: