ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.14

ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Διαχωρίζει τη θέση του από τη ΝΔ, κόβει τις γέφυρες με ΔΗΜΑΡ, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ


Ετοιμος να βάλει φωτιά ο Βενιζέλος
Επιμένει στη συνταγή αύξησης του πολιτικού ρίσκου με στόχο τη συσπείρωση, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, καθώς τα δημοσκοπικά ποσοστά της Ελιάς απογοητεύουν. Το πολιτικό κλίμα που επιχειρεί να εδραιώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη προκαλέσει διεθνείς αντιδαδράσεις, με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ να στέλνει σαφή μηνύματα μιλώντας ευθαρσώς για την ενίσχυση του πολιτικού ρίσκου στην Ελλάδα και τους κινδύνους που αυτό δημιουργεί για την υλοποίηση του προγράμματος.
Όπως έχει εγκαίρως επισημάνει το sofokleousin.gr ο φόβος πολιτικής αποσταθεροποίησης οδήγησε τους Ευρωπαίους σε χρονική μετάθεση της συζήτησης για το Ελληνικό χρέος.
Εμπρηστικός αναμένεται να είναι σε λίγο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Βενιζέλος, επιμένοντας στην γραμμή που έχει χαράξει τις τελευταίες ημέρες αναδεικνύοντας τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό έργο από τη μια και επιμένοντας σε εκβιαστικά-πολωτικά διλήμματα από την άλλη πλευρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -μεταξύ άλλων- θα αποσαφηνίσει το πολιτικό στίγμα του κόμματος και θα επιχειρήσει να αναδείξει τις κόκκινες γραμμές που το χωρίζουν από τη συγκυβερνώσα Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι αναγκασμένος να επιμείνει στην πολιτική της διαφοροποίησης από τις πολιτικές του Αντώνη Σαμαρά και να αναδείξει σημεία συγκρούσεων και διαφωνείες καθώς και μάχες που το ΠΑΣΟΚ κέρδισε βάζοντας προοδευτικό πρόσημο στη διακυβέρνηση της χώρας.
Σε δεύτερη φάση θα επιτεθεί σε ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για λαϊκισμό και δημαγωγία, ενώ θα πλαγιοκοπήσει τον Φώτη Κουβέλη ως ανακόλουθο απέναντι στη διακύρηξή του για την κυβερνώσα Αριστερά. 
Παράλληλα θα προσπαθήσει να αναδείξει το ΠΑΣΟΚ ως καταλύτη και πολιτικό ρυθμιστή σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, παρουσιάζοντας εαυτόν ως «θηριοδαμαστή» και μαέστρο στην "κυβερνητική συμφωνία".
Ο κ. Βενιζέλος θα κάνει απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης και θα τονίσει ότι η έξοδος της χώρας από την κρίση είναι κοντά, ωστόσο θα τονίσει ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα προκειμένου να προχωρήσουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Παράλληλα αναμένεται να ανεβάσει του τόνους όσον αφορά τις επικείμενες διπλές εκλογές και να επαναλάβει το δίλλημα ότι εάν αποδοκιμαστεί η Ελιά τότε το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Στόχος του κ. Βενιζέλου είναι να συσπειρώσει την Κ.Ο. ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης αλλά και να απαντήσει στα περί αμφισβήτησής του σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί στις εκλογές.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: