ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.5.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαϊου του 2014

 

                                                                  Αθήνα, 6/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είναι γεγονός ότι ζούμε υπό καθεστώς ολιγαρχίας.
Καθημερινά διαπιστώνονται παραβάσεις και παραβιάσεις του Συντάγματος.
Η κυβερνητική παρέα Σαμαρά – Βενιζέλου βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ανυποληψία, την περιφρόνηση και την χλεύη των συμπατριωτών μας.
Αλαζονικά, ετσιθελικά και ανερυθρίαστα συνεχίζουν την ολέθρια πορεία τους σε εφαρμογές αποφάσεων που συνθλίβουν οικονομικά και προσβάλουν πολιτικά και πολιτιστικά τον ελληνικό λαό.
Στις προκείμενες εκλογές πρέπει να πάρουν την απάντηση: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα δώσει το παρόν παντού: στις δημοτικές εκλογές, στις περιφερειακές εκλογές και στις Ευρωεκλογές.
Η καχεκτική μειοψηφία «ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.» θα συντριβεί. Ποτέ άλλοτε με τέτοιο και τόσο ξεδιάντροπο τρόπο οι ολίγοι δεν καταδυνάστευσαν τους πολλούς εν καιρώ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Έχουν καταπατήσει κάθε έννοια ισονομίας, πολιτικής ευπρέπειας και σεβασμού για ό,τι σημαίνει ελευθερία, αξιοπρέπεια και τήρηση των Δημοκρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών συνεχίζει την αμόλευτη και άδολη συνεργασία του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. 
Ό,τι από την 17η-4-2012 συμφωνήθηκε, τηρήθηκε στο ακέραιο.  Ούτε ηγεμονισμοί υπήρξαν, ούτε πολιτικές «τρικλοποδιές». Η συνεργασία μας εντός και εκτός Βουλής το απέδειξε.
Σήμερα, στηρίζουμε το Ευρωψηφοδέλτιο συνεργασίας και καλούμε ακόμα μια φορά όσους πιστεύουν σ’ ένα Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε από κοινού την λαίλαπα της προδοσίας.
Στις 17/4/2012 συμφωνήσαμε με τους Ανεξάρτητους  Έλληνες στις ακόλουθες αρχές:
Για Ισχυρή Κοινωνία και Ανεξάρτητη Πατρίδα
1.    Πίστη στο Δημοκρατικό πολίτευμα και στην αντιπροσωπευτική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2.    Ισότιμη θέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια Ευρώπη των Εθνών και των Λαών και όχι των αόρατων αγορών.
3.    Ναι στην ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
4.    Διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.
5.    «Κόκκινες Γραμμές» στα Εθνικά μας Θέματα, απαρέγκλιτη και αταλάντευτη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της ιστορικής διαδρομής του Έθνους μας.
6.    Πλήρης ενημέρωση του Ελληνικού Λαού και του Κοινοβουλίου ως προς το χρέος της χώρας και Ανεξάρτητη Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του χρέους για να μάθουμε τι έχουμε πληρώσει σε τόκους και τοκοχρεολύσια.
7.    Τήρηση των διεθνών υποχρεώσεών μας, εφόσον δεν είναι σε βάρος του λαού, αλλά και εξέταση όλων των παραμέτρων που προκύπτουν από το Διεθνές Δίκαιο, για να αρνηθούμε επαχθείς όρους που έχουν υπογραφεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και από τη σημερινή δοτή συγκυβέρνηση.
8.    Αναθεώρηση του Συντάγματος με στόχο τη διαφάνεια και τη δημοκρατική λειτουργία, των θεσμών με επίκεντρο το άρθρο 86. Είμαστε υπέρ της κατάργησης του σημερινού νομικού πλαισίου περί ευθύνης υπουργών.
9.    Υποστήριξη με κάθε τρόπο της τιμωρίας των ενόχων - αυτών που αποδεδειγμένα βύθισαν τη χώρα μας στην οικονομική καταστροφή και έκλεψαν το δημόσιο χρήμα – με επιστροφή των κλεμμένων και δήμευση περιουσιών.
10. Περιφρούρηση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και άρνηση κάθε ανοχής, υπογραφής και συμφωνίας σε μείωση μισθών και συντάξεων, σε πρόσθετους φόρους και οικονομικές επιβαρύνσεις για την κοινωνία.
11. Ναι σε αναπτυξιακές λύσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
12. Ναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής.
13.        Ναι σε όποιες θεσμικές πρωτοβουλίες βοηθούν στην πάταξη της γραφειοκρατίας.
14.         Ναι στην ανοικοδόμηση του Κοινωνικού Κράτους με τα βασικά αγαθά (Υγεία, Παιδεία, Ασφάλιση) να είναι υπό την εποπτεία του κράτους ως δημόσια αγαθά για όλους τους πολίτες.  

Σ’ αυτές και σήμερα εμμένουμε και γι’ αυτές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: