ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

Τι γυρεύουν οι Άραβες στην Αθήνα;

Τι γυρεύουν οι Άραβες στην Αθήνα;
Μπορεί η Ελλάδα να αποτελέσει τη βάση των αραβικών εταιριών στην Ευρώπη;
Θετικά απάντησε στο ερώτημα αυτό ο πρίγκιπας της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας και πρόεδρος της Kingdom Holding Company, Αλ Γουαλίντ Μπιν Ταλάλ Μπιν Αμντουλαζίζ Αλ Σαούντ, τόσο από το βήμα συνεδρίου στην Αθήνα, όσο και κατά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα υπογράμμισε το έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας και σημείωσε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ελληνική οικονομία, παραπέμποντας ενδεικτικά, στη Σαουδαραβική επένδυση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Όσο για τον Έλληνα υπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς, κατά την ομιλία του στο ίδιο συνέδριο, σημείωσε ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί για έρευνες πετρελαίου στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και έδωσε έτσι το στίγμα των επενδυτικών προοπτικών της Ελλάδας στον ενεργειακό τομέα.
Οι υδρογονάνθρακες άλλωστε, θα παραμείνουν η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας κατά τα επόμενα χρόνια, ως το 2030 σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του οργανισμού των αραβικών πετρελαιο-εξαγωγικών χωρών Abbas Ali Al-Naqi ο οποίος υποστήριξε ότι το μερίδιό τους προβλέπεται να μειωθεί από 32% σε 26%, αλλά πρόσθεσε, ότι οι ανανεώσιμες πηγές μπορούν να παίξουν μόνο συμπληρωματικό ρόλο, προς τους υδρογονάνθρακες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: