ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

Aυτοί έβγαλαν τα λεφτά τους από την Κύπρο στο εξωτερικό


Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τα ονόματαεκείνων που,  κατά την κλειστή περίοδο μεταξύ 16 με 27 Μαρτίου 2013, εξασφάλισαν άδεια και εξήγαγαν συνάλλαγμα στο εξωτερικό.
Τη λίστα έδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής θεσμών Δημήτρης Συλλούρης στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την έκθεση της Επιτροπής Θεσμών για τους λόγους που οδήγησαν στην καταστροφή της οικονομίας.
Να σημειωθεί πως τα ονόματα όσων έβγαλαν τα λεφτά τους από την Κύπρο στο εξωτερικό δόθηκαν χωρίς καμία επεξήγηση, ενώ τον κατάλογο είχε παραλάβει ο κ. Συλλούρης την προηγούμενη βδομάδα από τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.
Παράλληλα, η βουλή δημοσίευσε και τις 212 συναλλαγές εξαγωγής συναλλάγματος της Λαϊκής μεταξύ 28 και 31 Μαρτίου 2013.
Για να δείτε τη λίστα με τα ονόματα πατήστε εδω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: