ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.14

“Βόμβα” Χατζηνικολάου: Ο Βενιζέλος θέλει να πάει Επίτροπος, αν η Ελιά ηττηθεί


Nikos-Chatzinikolaou
Μια “βόμβα” απασφάλισε απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
Ο εκδότης της “Real News” υποστήριξε ότι στην περίπτωση που η Ελιά καταγράψει μια βαριά ήττα στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου, που εκ των πραγμάτων θα ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναζητήσει διέξοδο διαφυγής, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να διαδεχθεί τη Μαρία Δαμανάκη στο αξίωμα του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το σενάριο περί μετακίνησης του Ευάγγελου Βενιζέλου στις Βρυξέλλες, μετά από μια ενδεχόμενη απόσυρσή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έχει ακουστεί και στο παρελθόν, αυτή τη φορά ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζει την έγκυρη υπογραφή του κάτω από τις σχετικές πληροφορίες.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: