ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.14

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Δικαιοσύνη αν απορριφθεί η τροπολογία για τα χρέη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση απόρριψης της τροπολογίας που κατέθεσε για τη μη διαγραφή των χρεών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την Τετάρτη για «άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού» κατηγορεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην επικριτική δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για την ενέργεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει το παράδοξο ότι ο Ευ. Βενιζέλος προτίθεται να πάρει κανονικά τη χρηματοδότηση για τις εκλογές ως «Ελιά», αν και προοριζόταν για το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θέλει να πληρώσει για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

«Πρόκειται για μία άθλια στάση πολιτικού καιροσκοπισμού από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Τον αφήνουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.
tvxs 

Δεν υπάρχουν σχόλια: